Deals voor campingeigenaren

 

Geen zorgen meer over jouw website met FireMultimedia

Met meer dan tien jaar ervaring in het maken van websites en webshops kan FireMultimedia jou optimaal adviseren in alles wat komt kijken bij het maken en optimaliseren van een website. Jouw doel - Het binnen halen van boekingen - stelt FireMultimedia continu voorop. Vanzelfsprekend voor FireMultimedia is een gebruiksvriendelijke website welke optimaal functioneert op smartphone, tablet en mobiel. Benieuwd naar wat FireMultimedia voor jou kan betekenen? Bezoek dan de website of neem contact op.

Meer info over FireMultimedia

 

Meer boekingen met snellere webhosting

Dat jouw website altijd bereikbaar moet zijn is vanzelfsprekend. Minder vanzelfsprekend is hoe groot de laadtijd van jouw website is op het aantal boekingen. Wie dit als geen ander weet is Box hosting, expert in het hosten van websites die altijd en snel online moeten zijn. Daarnaast is Box hosting gewend om met pieken in bezoekersaantallen om te gaan zodat jouw website ook op de drukste momenten goed en snel bereikbaar is.

Een snellere website levert op twee manieren meer boekingen op. Direct omdat de bezoeker meer pagina’s bezoekt en makkelijker kan boeken. Ten tweede indirect omdat het een positief effect heeft op de positie van de website in Google.

Meld dat je met Box hosting in contact bent gekomen via WiFi Campings en probeer de hosting gratis en vrijblijvend uit.

Meer info over Box hosting

 

Gratis vermelding op WiFi Campings

Natuurlijk kunnen we ons zelf niet vergeten. Je kunt jouw camping gratis plaatsen op onze website. Voorzie jouw vermelding van een uitgebreide omschrijving, foto’s, informatie over de faciliteiten en een kaart om de kampeerder goed te informeren. Bereik zo gratis vele kampeerders die op zoek zijn naar een camping via onze website.

Camping toevoegen