Index
• Camping ’t Weergors

Camping ’t Weergors

Zuiddijk 2
3221LJ Hellevoetsluis
Zuid-Holland (Nederland)
Bezoek de website

Wifi prijzen:

Per dag: € 3.00
Per week: € 10.00
Per maand: € 20.00

De camping

Op het Zuid-Hollandse eiland Voorne-Putten ligt Camping 't Weergors aan de dijk langs het Haringvliet. Centraal op het terrein staat de oude boerderij waar de familie Riedijk sinds 1917 woont. De camping heeft ruime staanplaatsen op verschillende veldjes. Alle plekken hebben een zes ampère stroomaansluiting en kabeltelevisie. Er is voldoende sanitair. Heeft u geen eigen tent dan zijn er chalets, stacaravans of trekkershutten te huur en ook andere Glamping accommodaties zoals de Houten Iglo, Dijkwachterslodge en Pipowagen.
Voor kinderen is er de natuurspeelplaats, de speeltuin of het kinderzwembad. Sporten kunt u op de buitenfitnesstoestellen, de tennisbaan of op het sportveld. Restaurant ’t Karrewiel heeft een gezellig terras en in de minimarkt zijn oa warme broodjes, basisbenodigdheden en informatie over de omgeving verkrijgbaar. Voor overige levensmiddelen gaat u naar Hellevoetsluis met een te lenen boodschappenfiets.

De omgeving

In de omgeving kunt u wandelen naar de oude vestinghaven van Hellevoetsluis, daterend uit de Gouden Eeuw, of langs de stranden van de Noordzee. Het 70 kilometer lange Voornepad doorkruist het hele eiland en u kunt die in etappes lopen. Met de fiets kunt u hier alle kanten op. Het rondje Voorne, in totaal 80 kilometer, voert u langs alle dorpen en stadjes op Voorne en Putten en langs ambachtelijke, agrarische bedrijven waar streekproducten te koop zijn. Een andere aanrader is het buitendijkse fietspad naar Zuidland. In Oostvoorne is een aantal mooie landgoederen te bezichtigen en het bezoekerscentrum van het Zuid-Hollands Landschap bevindt zich bij de Tenellaplas. Zij organiseren regelmatig excursies in het duingebied. Het Oostvoornse Meer is een prachtige duikstek. Het Brielse Meer en het Bernisse gebied zijn geschikt voor de kleine watersport.

Wifi

Op de camping is de draadloos internetvoorziening recent sterk verbeterd en biedt dekking over het hele terrein. Alle gasten hebben 30 minuten gratis toegang tot het wifi netwerk.
Wifi abonnementen zijn bij de receptie te koop (vanaf €3).


Faciliteiten Camping ’t Weergors

Afwasruimte
Babyruimte
Campingwinkel
Caravanverhuur
EHBO post
Eigen parkeerplaats
Elektra aansluiting
Fietsverhuur
Gezinsdouche
Huisdieren toegestaan
Internetpoint
Invalidendouche en toilet
Kantine
Kinderboerderij
Koelkast verhuur
Motor vriendelijk
Recreatieteam
Restaurant
Sanitair voorzieningen
Snackbar
Speeltuin
Sport en spel
Sportveld
Stortplaats chemisch toilet
Strand
Supermarkt
TV-aansluiting
Terras
Tv/recreatie ruimte
Uitleenskelters
Vakantiewoningen
Verse broodjes
Viswater
Wasdroger
Wasmachine
Wasserette
Water aansluiting

Beoordelingen Camping ’t Weergors

Er zijn (nog) geen beoordelingen geplaatst over Camping ’t Weergors.Er zijn nog geen beoordelingen gegeven.

Dagje weg in Zuid-Holland

Concert at Sea
Afstand 18.34 km
Lees meer over Concert at Sea