Index
• Vakantiepark de Soeten Heart

Vakantiepark de Soeten Heart

Rampweg 14
4325LH Renesse
Zeeland (Nederland)
Bezoek de website

Wifi prijzen:

Er zijn geen prijzen bekend

Villapark De Soeten Haert heeft werkelijk alles voor een geslaagde vakantie. De parkfaciliteiten liggen binnen handbereik. En de ligging van het park is ronduit uniek: op een paar honderd meter van het strand, aan de rand van de populaire familiebadplaats Renesse.Ook buiten uw vakantievilla is het prima vakantievieren: een heerlijke speeltuin voor uw kinderen en een sportveld. Voor de inwendige mens en de gezelligheid een sfeervol eetcafé en een Snack & Frites. Plus een mini Food Market voor de dagelijkse boodschappen. En wilt u de mooie omgeving ontdekken? Dat kan met een huurfiets van de vakantie-leen-club.In de omgeving van de Paardekreek kunt een hele dag genieten van zeedieren, spetterende attracties en alles van de Deltawerken zien! Deltapark Neeltje Jans is gelegen op een toplocatie midden in de zee, omgeven door de prachtige Zeeuwse natuur. Daarnaast is er het Veense Meer, een uitgebreid watersportgebied waar voor ieder wat wils te vinden is. Verder vindt u in Zeeland bijvoorbeeld Mini Munid, het Speelcircus Bambini en Lange Jan; midden in het schitterende historische centrum van Middelburg. Hier verrijst de imposante Abdijtoren de Lange Jan trots boven de vele monumenten die Middelburg rijk is.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid


Faciliteiten Vakantiepark de Soeten Heart

Er zijn nog geen faciliteiten aan deze camping gekoppeld.

Beoordelingen Vakantiepark de Soeten Heart

Er is 1 beoordeling geplaatst over Vakantiepark de Soeten Heart.
Het gemiddelde cijfer wat de bezoekers van Vakantiepark de Soeten Heart gaven is een 5.8 van de 10.Een mooi park voor mooi weer.

Geplaatst door Wesley Samson op 24-01-2012 Fam. met oudere kinderen - Van 20-01-2012 t/m 22-01-2012

Wij zaten een weekend in een 8 persoonshuisje en hier was niks over te klagen het enige wat jammer wat is dat de badkamer wat vieze plekken had maar daar was op zich nog mee te leven.

Wat je wel merkt aan dit park is dat het echt een zomerpark is en dat het erg afhankelijk is van het strand en de omliggende natuur. Omdat er op het park weinig te doen is voor volwassenen en jongeren (van 18 tot 24 jaar).

Wel konden wij gratis uit 2 zwembaden kiezen waar we heen moesten rijden en dat is dan wel weer een leuke oplossing. Kwa reis valt dat ook wel mee aangezien je binnen 6min of 15min bij een tropisch zwemparadijs zit.

WiFi was niet gratis dus helaas niet kunnen testen, normaal gesproken zou je zeggen dat zoiets gratis zou zijn. Althans dit was wel het geval bij andere parken waar ik afgelopen keren ben geweest.

Kortom een leuk park met mooie huisjes, alleen is er erg weinig te doen voor jongeren of eventuele volwassen. Echt een zomerpark die het van het strand en de natuurlijke omgeving moet hebben.

Waardering: 8 / 10
Ligging: 8 / 10
Service: 6 / 10
Prijs: 6 / 10
Activiteiten: 2 / 10
Internet: 6 / 10
Kindvriendelijk: 6 / 10
Sanitair: 4 / 10

Dagje weg in Zeeland

Concert at Sea
Afstand 5.73 km
Lees meer over Concert at Sea
Oosterschelde
Afstand 12.41 km
Lees meer over Oosterschelde
Neeltje Jans
Afstand 14.02 km
Lees meer over Neeltje Jans