Index
• Camping Westhove

Camping Westhove

Zuiverseweg 2
4363 RJ Aagtekerke
Zeeland (Nederland)
Bezoek de website

Wifi prijzen:

Er zijn geen prijzen bekend

Op vakantiepark Westhove kunt u genieten van vers gebakken broodjes, terwijl je kinderen enthousiast vertellen over de animatie en hun vakantieheld Zwier. Waar hij woont?  "In Indoor speeltuin 'Zwierelantijn' natuurlijk!” En weg zijn ze, maar wel nadat je beloofd hebt straks met ze naar het overdekte zwembad te gaan. En het luxe badhuis? Dat wacht wel tot vanavond…Op de camping Westhove is er draadloos internet beschikbaar op de plaats. Daarnaast is er een supermarkt en kunt u een fiets, skelter of bolderwagen huren. Het park heeft een eigen snackbar en een restaurant voor een avondje uit eten of een snelle hap. In de buurt bevindt zich een strand om heerlijk te genieten tijdens een van de zomerse dagen.Op slechts 1500 meter van Camping Westhove bevindt zich de bruisende badplaats Domburg. Dit was vroeger een kuuroord voor koningen en een bron van inspiratie voor schilders. Pal achter het duingebied bevindt zich de kern van het dorp. De winkelstraat met de diverse gezellige terrassen zorgen ervoor dat je je hier geen moment hoeft te vervelen. Daarnaast zijn er verschillende parken in de buurt te vinden voor een dagje uit. Zo is er het familiepretpark ‘Mini Mundi’ en het piratenpark ‘Het Arsenaal’.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid


Faciliteiten

Er zijn nog geen faciliteiten aan deze camping gekoppeld.

Beoordelingen

Er is 1 beoordeling geplaatst over Camping Westhove.
Het gemiddelde cijfer wat de bezoekers van Camping Westhove gaven is een 7.6 van de 10.Geplaatst door Jolanda op 17-10-2011 Fam. met oudere kinderen - Van 14-10-2011 t/m 17-10-2011

Wij zaten in een chalet voor 6 pers. Netjes schoon. Internet 1 uur voor 2,50 wel een goede verbinding maar prijzig. Zwembad nog nooit zo schoon gezien en het restaurant super goed gegeten dagmenu genomen 19.50 p.p(een 10 ervoor) Omgeving super vooral met dat mooie weer wat wij hebben gehad.

Waardering: 8 / 10
Ligging: 7 / 10
Service: 8 / 10
Prijs: 8 / 10
Activiteiten: 8 / 10
Internet: 6 / 10
Kindvriendelijk: 9 / 10
Sanitair: 7 / 10

Dagje weg in Zeeland

Neeltje Jans
Afstand 14.98 km
Lees meer over Neeltje Jans