Index
• Camping Winkeloord

Camping Winkeloord

Winkeldijk 20a
3645 AP Vinkeveen
Utrecht (Nederland)
Bezoek de website

Wifi prijzen:

Per dag: € 5.00
Per week: € 20.00

Jachthaven en Camping Winkeloord ligt direct aan de Vinkeveense Plassen. We hebben 3 kampeerveldjes met totaal zo'n 20-30 plekken voor voor tourcaravans en tenten. Door de vele bosschages is het geen groot open terrein, maar doet de jachthaven en camping gemoedelijk aan. Het is een kleine rustige camping, maar toch met de bedrijvigheid van een jachthaven.
Onze watersportcamping heeft de volgende voorzieningen: - hotspot internet - stroom (230v) - toilet/douchegebouw- wasruimte (wasmachine en droger)- speeltuin en zandbak- eigen parkeerterrein- zeilbotenverhuur- sloepenverhuur- kanoverhuur- SUP boards verhuur- fietsverhuur
- zwemstrandjes op eiland 1 en 2(15 min. lopen)- Restaurant op buurjachthaven (3 min lopen) - Restaurant op eiland 1 met terras aan de plas (15 min. lopen)
Ideaal voor een weekendje zeilen/sloepvaren/kanoen of een vakantie in de omgeving van water. Ook ontvangen we geregeld mensen op de camping die op fietsvakantie zijn. (fietsknooppuntennetwerk gaat langs ons en LF Hollandse Waterlinie. (fort Abcoude, fort Winkel, fort Botshol, fort Waver ligt allemaal in de omgeving).
En Amsterdam ligt op een kwartiertje rijden met de auto. Ook voor wandelaars is onze camping een prima keus. Er 3 wandelroutes rond de Vinkeveense Plassen die direct langs de camping lopen. De Botsholroute, de Slot-Abcouderoute en de Waardassackerroute. Deze zijn uitgezet door Recreatieschap Midden Holland. Op 15 minuten lopen is er een recreatie-eiland op de Vinkeveense Plas, met strandjes, speeltoestellen, volleybalnet en strandpaviljoen met terras.
Op de camping is geen campwinkel, uw bootschappen kunt u doen in het mooie centrum van Abcoude of in Vinkeveen.
Kampeerarrangementen: combi boothuur en kamperen. Zie website
Botenverhuur De volgende type boten kunt u bij ons huren: Sloepen, Polyvalken, Canadese kano’s, Kajaks, SUP boards.
InternetWe hebben internet via een hotspot tegen betaling. Bij de receptie kunt u tickets kopen. Hierop staat u gebruikersnaam en wachtwoord. per dag: € 5,- ; per week: € 20,-; per 3 maanden: € 70,- en per seizoen (6 m): € 120,-
Meer info: www.winkeloord.nl
Tot ziens!


Faciliteiten Camping Winkeloord

Afwasmachine
Afwasruimte
EHBO post
Elektra aansluiting
Fietsverhuur
Huisdieren toegestaan
Internetpoint
Kanoverhuur
Sanitair voorzieningen
Speeltuin
Stortplaats chemisch toilet

Beoordelingen Camping Winkeloord

Er zijn (nog) geen beoordelingen geplaatst over Camping Winkeloord.Er zijn nog geen beoordelingen gegeven.

Dagje weg in Utrecht

Heineken Experience
Afstand 12.37 km
Lees meer over Heineken Experience
Het Scheepvaartmuseum
Afstand 13.39 km
Lees meer over Het Scheepvaartmuseum
Oud Valkeveen
Afstand 17.15 km
Lees meer over Oud Valkeveen