Index
• Camping De Zeven Linden

Camping De Zeven Linden

Zevenlindenweg 4
3744BC Baarn
Utrecht (Nederland)
Bezoek de website

Wifi prijzen:

Er zijn geen prijzen bekend

Allurepark De Zeven Linden is gesitueerd aan de noordelijke uitlopers van de Utrechtse Heuvelrug en ligt in het stiltegebied midden in de staatsboswachterij De Vuursche. Op loopafstand van het kampeerterrein liggen het idyllische dorpje Lage Vuursche en de kastelen Drakensteyn en Groeneveld. Talloze wandel- en fietspaden staan u vanuit De Zeven Linden ter beschikking, ze leiden u door het Gooi, Eemland, over de Utrechtse Heuvelrug en naar de Loosdrechtse plassen. In de directe omgeving vindt u voor vrijwel iedere sport voorzieningen.
De kampeerplaatsen zijn ruim en goed onderhouden, voorzien van elektra en een aantal van eigen water- en rioolaansluiting. De plaatsen liggen in de zon of beschut onder de bomen. Voor tentkampeerders, campers en gasten met honden zijn er speciale velden en er is een trekkershut. In het voor- en najaar kunt u uitstekend bij ons kamperen dankzij twee verwarmde toiletgebouwen. Voor kinderen is er een gedeelte met eigen wastafel, douche en toilet. Natuurlijk ontbreken ook het babylavet, de gezinsdouches, mindervalidentoilet en de was-droogcombinatie niet.
Zes velden hebben een eigen speelplaatsje en het hele terrein is autovrij. Er is een huttenbos, een trapveldje, ruimte om te volleyen en vlakbij de camping ligt een openluchtzwembad. In het hoogseizoen is het recreatieteam aanwezig met gezellige, creatieve en sportieve activiteiten.
Kranten, brood, melk en kaas zijn in de mini- shop verkrijgbaar en er is een uitgifteluik voor snacks.
Draadloos internetten is te gen betaling,over het hele terrein mogelijk.


Faciliteiten Camping De Zeven Linden

Er zijn nog geen faciliteiten aan deze camping gekoppeld.

Beoordelingen Camping De Zeven Linden

Er zijn (nog) geen beoordelingen geplaatst over Camping De Zeven Linden.Er zijn nog geen beoordelingen gegeven.

Dagje weg in Utrecht

Oud Valkeveen
Afstand 12.66 km
Lees meer over Oud Valkeveen
Het Spoorwegmuseum
Afstand 14.32 km
Lees meer over Het Spoorwegmuseum