Index
• Camping t Akkertien op de Voorst

Camping t Akkertien op de Voorst

noordwal 3
8325 pp vollenhove
Overijssel (Nederland)
Bezoek de website

Wifi prijzen:

Wifi is gratis

Onze gastvrijheid begint bij de receptie. Het is veel meer dan een ontvangsruimte waarin u zich kunt inschrijven. Het is ook een informatiecentrum waar u folders kunt vinden over de activiteiten die plaats vinden in de omgeving, fietsroutes of zwembad in de buurt. 's Ochtends kunt u hier verse broodjes halen. In dezelfde ruimte is ook een kiosk waar u de krant, ansichtkaarten, postzegels, souvenirs, een ijsje,of iets te drinken kunt kopen. Het is tevens de toegang tot het Lanz-Bulldogmuseum.
Het  Kampeerterrein is goed onderhouden en in zijn geheel omringd door landschappelijk beplanting. Voor elke caravan of tent is een elektra-aansluiting met 10 amp. aanwezig en een koudwatertappunt op elk veld. Op de camping zijn speeltuintjes verspreid over de camping, waar de kinderen kunnen schommelen, glijden en klimmen. Recreatieteam in het hoogseizoen aanwezig. Tevens kunt u tijdens u verblijf gebruik maken van draadloos internet hiervoor dient u een code te kopen.
Sanitaire voorzieningen. Het luxe toiletgebouw is verwarmd en voorzien van toiletten, douches, wastafels, gezinsdouche, babybadje en aankleedkussen, afsluitbare wascabines, afwasplaatsen, invalidentoilet en -douche. Een compleet ingerichte wasserette voorzien van wasmachines, droger en centrifuge.
Enige bezienswaardigheden en faciliteiten in de directe omgeving: Havezate en tuinencomplex Marxveld Diverse andere Havezates Oude haven van Vollenhove, Bezoekerscentrum de Wieden, St.Jansklooster, Monnikenmolen St.Jansklooster, Museum Schokland, Histo-Mobil museum in Giethoorn, Orchideeënhoeve Luttelgeest, Visafslag Urk, Nationaalpark Weerribben en Wieden, Walibi World, Subtropisch zwembad in Vollenhove www.zwembadvollenhove.nl Volledig assortiment winkels in Vollenhove Diverse braderieën en dorpsfeesten Bloemencorso Vollenhove en St.Jansklooster

Bekijk prijzen en beschikbaarheid


Faciliteiten

Afwasmachine
Afwasruimte
Appartementen
Babyruimte
Bed & Breakfast
Bosrijke omgeving
Caravanverhuur
Eigen parkeerplaats
Elektra aansluiting
Huisdieren toegestaan
Jeu de boules-baan
Kanoverhuur
Kantine
Motor vriendelijk
Recreatieteam
Sanitair voorzieningen
Snackbar
Speeltuin
Sport en spel
Sportveld
Stortplaats chemisch toilet
Terras
Vakantiewoningen
Verse broodjes
Wasserette
Water aansluiting

Beoordelingen

Er zijn (nog) geen beoordelingen geplaatst over Camping t Akkertien op de Voorst.Er zijn nog geen beoordelingen gegeven.

Dagje weg in Overijssel

Er zijn geen uitjes gevonden binnen 20 KM. Probeer uw bereik te vergroten.