Index
• Recreatiepark de Schaapskooi

Recreatiepark de Schaapskooi

Centrumweg 5
8162PT Epe
Gelderland (Nederland)
Bezoek de website

Wifi prijzen:

Er zijn geen prijzen bekend

Bospark de Schaapskooi is een in de natuur gelegen park dat zich kenmerkt door de ultieme rust die er heerst. Het fraaie recreatiepark ligt op de Veluwe en voor de wandelaars en fietsers onder ons: als je ergens in Nederland mooi kunt wandelen en fietsen, dan is het wel op de Veluwe. Het autovrije park in het Gelderse Epe bied je echter nog veel meer, zoals een overdekt zwembad, recreatieprogramma en horecavoorzieningen waaronder een restaurant. De Schaapskooi beschikt over comfortabele chalets en bungalows.

In het altijd gezellige Epe en omstreken is altijd iets te doen. Neem Dierenpark Wissel. Het park ligt vlakbij Epe en heeft een beekje die zorgt voor afzonderlijke eilandjes en gebieden met dieren als ringstaarmaki's, ooievaars en panda's. Een ander dierenpark in de omgeving is de dierentuin Burgers Zoo in Arnhem. Het park bestaat uit 18 hectaren en telt rond de 3000 dieren. In Epe zelf is boerengolf een aanrader. Het historische spel is te spelen tussen de lakenvelder koeien, kalfjes en ezels.

Gasten van de Schaapskooi hebben de mogelijkheid gebruik te maken van het draadloos netwerk van Skybites. Internetters kunnen hiervoor naar het centraal gelegen ingerichte honk. Tegenover het draadloze internet staat een kleine vergoeding.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid


Faciliteiten Recreatiepark de Schaapskooi

Er zijn nog geen faciliteiten aan deze camping gekoppeld.

Beoordelingen Recreatiepark de Schaapskooi

Er zijn (nog) geen beoordelingen geplaatst over Recreatiepark de Schaapskooi.



Er zijn nog geen beoordelingen gegeven.

Dagje weg in Gelderland

Julianatoren
Afstand 13.3 km
Lees meer over Julianatoren
Apenheul
Afstand 14.51 km
Lees meer over Apenheul
Walibi World
Afstand 16.22 km
Lees meer over Walibi World
Dinoland
Afstand 19.83 km
Lees meer over Dinoland