Index
• Camping t Schinkel

Camping t Schinkel

Miggelenbergweg 56
7351 BP Hoenderloo
Gelderland (Nederland)
Bezoek de website

Wifi prijzen:

Er zijn geen prijzen bekend

Wij heten u van harte welkom op Kinderkoninkrijk ’t Schinkel. U waant zich bij ons in een sprookjeswereld, waarin de kinderen, het hele gezin èn opa en oma centraal staan. Sfeer en beleving van het Koninkrijk èn de natuur, op en rondom de camping, spelen de hoofdrol. Tevens bieden wij u de mogelijkheid om te slapen in een ècht drakenEI.
De ruime en verzorgde comfortplaatsen zijn zonnig en voorzien van een natuurlijke afscheiding en voorzien van 6A elektra (te verhogen naar max. 16A), water, CAI en rioolwaterafvoer. Op elk van de gethematiseerde kampeervelden vind je een speeltoestel. De gehele camping is autovrij.  U kunt parkeren op uw eigen genummerde parkeerplaats op één van de centrale parkeergelegenheden.
In de directe omgeving van camping de ‘t Schinkel bevindt zich de Veluwe. Een prachtig gebied met veel leuke dorpjes zoals Vierhouten en het Verscholen Dorp. Verder zitten de Apelheul, Koningin Julianatoren, Avonturenpark Hellendoorn en het Dolfinarium dichtbij voor een geweldig dagje uit in uw vakantie bij de ‘t Schinkel.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid


Faciliteiten Camping t Schinkel

Er zijn nog geen faciliteiten aan deze camping gekoppeld.

Beoordelingen Camping t Schinkel

Er zijn (nog) geen beoordelingen geplaatst over Camping t Schinkel.Er zijn nog geen beoordelingen gegeven.

Dagje weg in Gelderland

Apenheul
Afstand 9.92 km
Lees meer over Apenheul
Julianatoren
Afstand 11.13 km
Lees meer over Julianatoren
Burgers Zoo
Afstand 13.41 km
Lees meer over Burgers Zoo