Camping Lansbulten

Eksesweg 1
7121 LZ Aalten
Gelderland (Nederland)
Bezoek de website

Wifi prijzen:

Er zijn geen prijzen bekend

Rustige, gezellige familiecamping, gelegen in de Achterhoek, omgeven door veel natuurschoon met een uitgestrekt buitengebied in het coulissen landschap. Omringd door bossen, glooiende akkers en weilanden, waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen.  Gelegen aan de rand van het dorp Aalten 1,5Km en Bredevoort  3,5Km en op 10Km. afstand van Bocholt (Duitsland). Allen met gezellige kernen, diverse drink en eet-gelegenheden, musea, kerken, galeries, ateliers en veel boekenwinkels en stalletjes
De toeristische plaatsen (45) zijn zeer ruim (110m2) met bijna allemaal electra-water en rioolaansluiting op de plaats. Enkele plaatsen zijn direct gelegen aan de Keizersbeek waarin u kunt vissen vanaf uw kampeerplaats. Honden zijn toegestaan mits aangelijnd.
Voor de verhuur zijn er 2 nieuwe stacaravans  aangekocht en ingericht voor 4 personen met buiten een overdekt zitje, zodat u 's avonds nog lang kunt na genieten van de dag.Tevens staat er een  trekkershut voor de verhuur volledig ingericht voor 4 personen.   (linnengoed dient u zelf mee te nemen)en 2 Noorse Blokhutten voor 4 personen.
Verwarmd buitenbad en peuterbadje, diverse speeltuintjes, trapveld met doelen, 2 trampolines een springkussen, tafeltennistafel en een voetbalspel. In het hoogseizoen worden er diverse kinderaktiviteiten georganiseerd, zoals huifkartochten, schminken, broodjes/pannenkoeken bakken, knutselochtenden, cupcakes versieren en nog veel meer. In het hoogseizoen zijn er tevens iedere dag verse Duitse broodjes te bestellen. Eetcafe/cafetaria  "Karpermeer" ligt net buiten de camping op 50 m. loopafstand. Met kortingsbonnen voor een snelle hap of een lekker kopje koffie op het mooie terras aan het water.
Draadloos internet heeft een goed bereik en is mogelijk tegen een kleine vergoeding.
Er zijn 145 vaste jaarplaatsen met nog enkele lege plekken. Buiten de camping zijn 4 camperplaatsen met een Camperzuil waar u kunt overnachten voor €10,-- incl. elektra.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid


Faciliteiten Camping Lansbulten

Afwasruimte
Bosrijke omgeving
Buitenzwembad
Buitenzwembad verwarmd
Caravanverhuur
Eigen parkeerplaats
Elektra aansluiting
Huisdieren toegestaan
Internetpoint
Kinderboerderij
Motor vriendelijk
Recreatieteam
Riool aansluiting
Rioolaanluiting bij staanplaats
Sanitair voorzieningen
Speeltuin
Sportveld
Stortplaats chemisch toilet
Verse broodjes
Wasserette
Water aansluiting
Wateraansluiting bij staanplaats

Beoordelingen Camping Lansbulten

Er zijn (nog) geen beoordelingen geplaatst over Camping Lansbulten.Er zijn nog geen beoordelingen gegeven.

Dagje weg in Gelderland

de zwarte cross
Afstand 11.89 km
Lees meer over de zwarte cross