Index
• Camping It Wiid

Camping It Wiid

Koaidyk 10
9264TP Eernewoude
Friesland (Nederland)
Bezoek de website

Wifi prijzen:

Er zijn geen prijzen bekend

Dit ruim opgezette park in de plaats Eernewoude ligt in het hart van het merengebied van Friesland, midden in Nationaal Park de Alde Feanen.Er zijn naast de vele kampeerplaatsen (van standaard tot comfort plus) comfortabele bungalows beschikbaar met een vrijstaande ligging aan het water met aanlegmogelijkheid voor een boot. De camping heeft verder een verwarmd buitenzwembad, uitgebreide supermarkt en een gezellig eetcafé. U kunt ook diverse boten huren. In de vakantieperiode kunt u zeilles krijgen. Voor de jeugd wordt er les gegeven in een optimist. Vanaf 12 jaar mag er in een valk gevaren worden. Ook is er in de zomervakantie een professioneel recreatieteam die verschillende activiteiten organiseert voor alle leeftijden. Kortom, It Wiid is een familiepark bij uitstek!
Camping It Wiid grenst direct aan het natuurgebied de De Alde Feanen. Dit waterrijke natuurgebied leent zich bij uitstek voor het maken van wandel- en fietstochten en watersport. Vanaf Camping It Wiid zijn alle Friese wateren te bereiken. Ook hengelsporters kunnen er uiteraard terecht om te vissen.
De gezellige Friese hoofdstad Leeuwarden ligt op circa 15 kilometer afstand van het park en is erg leuk om eens te bezoeken. Het dorpje Eernewoude ligt aan de andere kant van het water en is vanaf het park met een pontje te bereiken.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid


Faciliteiten Camping It Wiid

Er zijn nog geen faciliteiten aan deze camping gekoppeld.

Beoordelingen Camping It Wiid

Er zijn (nog) geen beoordelingen geplaatst over Camping It Wiid.Er zijn nog geen beoordelingen gegeven.

Dagje weg in Friesland

Aqua Zoo Friesland
Afstand 9.88 km
Lees meer over Aqua Zoo Friesland