Index
• Camping de Zeehoeve

Camping de Zeehoeve

Westerzeedijk 45
8862PK Harlingen
Friesland (Nederland)
Bezoek de website

Wifi prijzen:

Er zijn geen prijzen bekend

Wij heten u van harte welkom op camping \"De Zeehoeve\" in Friesland. Het is een gezellige camping gelegen aan de Waddenzee vlakbij de historische zeehavenstad Harlingen. U kunt hier genieten van de gezonde waddenlucht, rust en natuur. De historische zeehavenstad met authentieke zeilschepen en mooie binnenstad is ook zeker de moeite waard om te bezoeken. Daarnaast is er de mogelijkheid een dagje naar de eilanden Terschelling of Vlieland te gaan.
Camping \"De Zeehoeve\" heeft ruime kampeerplaatsen voorzien van stroomaansluitingen met 16 ampère. Voor de campers zijn er speciale verharde kampeerplaatsen gerealiseerd en kan er gebruik worden gemaakt van de camperservice. Om het kamperen comfortabeler te maken is er verwarmd sanitair aanwezig.
Voor de kinderen zijn er speelvoorzieningen aanwezig met springkussen en vele andere speeltoestellen. In het hoogseizoen is er een recreatieteam die allerlei leuke activiteiten organiseert van s\'ochtends tot s\'avonds laat.
Kortom, camping \"De Zeehoeve\" is een fantastische camping voor een mooie vakantie vol gezelligheid, ontspanning en ruimte om te genieten.


Faciliteiten Camping de Zeehoeve

Er zijn nog geen faciliteiten aan deze camping gekoppeld.

Beoordelingen Camping de Zeehoeve

Er is 1 beoordeling geplaatst over Camping de Zeehoeve.
Het gemiddelde cijfer wat de bezoekers van Camping de Zeehoeve gaven is een 8.6 van de 10.Mooie camping

Geplaatst door jelske op 19-05-2010 Fam. met jonge kinderen - Van 03-07-2009 t/m 14-05-2010

gelegen aan de zee met een klein leuk strand. En Harlingen om 15 min lopen van de camping. wij hebben ons er goed vermaakt.

Waardering: 9 / 10
Ligging: 9 / 10
Service: 9 / 10
Prijs: 9 / 10
Activiteiten: 8 / 10
Internet: 8 / 10
Kindvriendelijk: 8 / 10
Sanitair: 9 / 10

Dagje weg in Friesland

Er zijn geen uitjes gevonden binnen 20 KM. Probeer uw bereik te vergroten.