Index
• Camping de Potten

Camping de Potten

De Potten 2-38
8626GG Offingawier
Friesland (Nederland)
Bezoek de website

Wifi prijzen:

Er zijn geen prijzen bekend

RCN de Potten is gelegen aan het Sneekermeer, in het plaatsje Offingawier. U kunt hier genieten van de prachtige natuur en alle activiteiten die op het water plaatsvinden, zoals zeilen, surfen en waterfietsen.  Faciliteiten van RCN de Potten.  Optimaal genieten van het water? RCN de Potten verhuurt u graag een zeilboot, roeiboot, kano of waterfiets. Zo kunt u het Sneekermeer verkennen op een bijzondere manier. Heeft u een eigen boot? Op RCN de Potten heeft u de mogelijkheid een ligplaats bij uw bungalow of chalet te huren. Voor de kinderen is er op RCN de Potten tevens veel te beleven. Zo zijn er verschillende speelterreinen en sportvelden. Een potje tafeltennis, midgetgolfen of zelfs levensgroot schaken en dammen, het kan allemaal. Bij mooi weer vermaakt u zich met het hele gezin bij de zwemvijver op het park.  Eten en drinken bij RCN de Potten.  RCN de Potten beschikt over een geheel vernieuwd restaurant, snackbar en croissanterie. Hier bent u het gehele zomer seizoen dagelijks van harte welkom!  Omgeving van RCN de Potten.  Friesland is een prachtige provincie om te ontdekken. De natuur nodigt u uit voor het maken van mooie wandel-en fietstochten. Vanaf RCN de Potten bereikt u in een handomdraai steden zoals Makkum, Workum of Hindeloopen, voormalige Zuiderzeestadjes waar veel van de cultuur is behouden. Een echte aanrader is Sneek, op slechts 7km vindt u deze stad met uitstekende uitgaangsmoglijkheden en een gezellig winkelcentrum. 

 

Ook tijdens uw verblijf gebruik maken van het internet op de laptop, Smartphone of iPad?

Vanaf 1 april heeft u vanuit alle accommodaties, centrale gebouwen en op (vrijwel) alle kampeerplaatsen een goede draadloze toegang tot internet.
 
Tarieven (ingaande 1 januari 2012) op alle parken van RCN
 1 uur:      € 1,60                 25 uur:        € 20,00 2 uur:      € 7,50                 50 uur:        € 35,00 5 uur:      € 13,50               100 uur:      € 60,00

Bekijk prijzen en beschikbaarheid


Faciliteiten Camping de Potten

Afwasruimte
Elektra aansluiting
Fietsverhuur
Huisdieren toegestaan
Internet computer
Internetpoint
Recreatieteam
Restaurant
Riool aansluiting
Sanitair voorzieningen
Snackbar
Speeltuin
Sport en spel
Sportveld
Stortplaats chemisch toilet
Telefooncel
Terras
Vakantiewoningen
Verse broodjes
Warm water inclusief
Wasserette

Beoordelingen Camping de Potten

Er zijn (nog) geen beoordelingen geplaatst over Camping de Potten.Er zijn nog geen beoordelingen gegeven.

Dagje weg in Friesland

Er zijn geen uitjes gevonden binnen 20 KM. Probeer uw bereik te vergroten.