Index
• Camping Jelly’s Hoeve

Camping Jelly’s Hoeve

Raadhuislaan 2
7971CT Havelte
Drenthe (Nederland)
Bezoek de website

Wifi prijzen:

Er zijn geen prijzen bekend

Voor mensen die zonder kinderen op vakantie gaan.
De camping ligt net buiten het gezellige dorp Havelte en als u ons terrein verlaat zit u meteen in een zeer prachtige natuur.
Het terrein (ruim 1,5 hectare) is verdeeld in 5 afzonderlijke veldjes die van elkaar gescheiden zijn door singels van bomen en struiken. Hierdoor is een knus geheel ontstaan dat goed past bij het achtergelegen natuurgebied.
Op ieder veldje zijn zeven tot negen kampeerplaatsen voor caravan, camper of tent en auto. Deze zeer ruime plaatsen (ongeveer 130 m2) worden door lage beplanting gescheiden (dus u heeft ook op uw plek altijd privacy) en hebben elektra- en vuilwateraansluiting.
Het verwarmde toiletgebouw heeft toiletten, afsluitbare wascabines met warm water, ruime douches, een afwas- c.q. wasplaats, een wasmachine en droger en een uitstort voor chemische toiletten. Verder is er een overdekte fietsenstalling (met oplaadpunten) en een blokhut waarin een bibliotheek en een computer. Op het terrein is WiFi aanwezig. Onze gasten komen voor de rust en de ruimte. We hebben geen speeltoestellen en geen spel- en sportactiviteiten. Gezinnen met kinderen laten wij dan ook niet toe, ook niet in het hoogseizoen. Uiteraard is bezoek met kinderen wel welkom.Komt u zonder tent of caravan? Wij hebben ook nog drie modern ingerichte appartementen (1 x 4 persoons- en 2 x 2 persoons appartement) met een eigen terras en opgang, zodat een hoge mate van privacy wordt geboden.
Elk appartement heeft op de begane grond een hal met toilet, een trapopgang naar de eerste verdieping en een L-vormige woonkamer met open keuken.Op de bovenverdieping vindt u de slaapkamer(s) en de badkamer.De appartementen zijn centraal verwarmd en voorzien van een kleurentelevisie (CAI aansluiting), een compleet huishoudelijk pakket, dekbedden en kussens. Het geheel is gestoffeerd met vaste vloerbedekking. Op het terras staat een tuinset tot uw beschikking. Ook in de appartementen is WiFi mogelijk. Huisdieren zijn niet toegestaan in de appartementen.
Spreekt u dit allemaal aan, dan zien wij u graag op Jelly’s Hoeve.Agnès en Hans Keijzer


Faciliteiten Camping Jelly’s Hoeve

Afwasmachine
Afwasruimte
Appartementen
Bosrijke omgeving
Elektra aansluiting
Huisdieren toegestaan
Internet computer
Riool aansluiting
Sanitair voorzieningen
Stortplaats chemisch toilet
Vakantiewoningen
Wasserette

Beoordelingen Camping Jelly’s Hoeve

Er zijn (nog) geen beoordelingen geplaatst over Camping Jelly’s Hoeve.Er zijn nog geen beoordelingen gegeven.

Dagje weg in Drenthe

Dwingelderveld
Afstand 8.43 km
Lees meer over Dwingelderveld