Index
• Boerderijcamping Het Noordenveld

Boerderijcamping Het Noordenveld

Smitstede 1
7983 LA Wapse
Drenthe (Nederland)
Bezoek de website

Wifi prijzen:

Er zijn geen prijzen bekend

De camping is gelegen bij ons melkveehouderijbedrijf "Het Noordenveld", nabij "Het Drents-Friese Wold". Een Nationaal park met een grote diversiteit aan bosgebieden, afgewisseld met heidevelden en zandverstuivingen. Het Nationaal park Dwingelerveld en Weerribben-Wieden liggen in de nabije omgeving.
Kortum u kunt hier heerlijk fietsen en wandelen. Ook lopen er diverse fiets- en wandelroutes langs onze camping. De gasten zijn dan ook erg enthousiast over de omgeving: ,,heel afwisselend, mooi centraal en we kunnen alle kanten uit", zijn veel gehoorde kreten die wij horen.

Ons nieuwe sanitairgebouw in landelijke stijl, sfeervol, zeer ruim en voorzien van vloerverwarming en een zonneboiler is afgelopen zomer 2010 in gebruik genomen. En de reacties zijn overweldigend en daar zijn wij natuurlijk heel erg blij mee.

Ons terrein heeft 25 mooie ruime plaatsen voorzien van een tegelplateau,een watertappunt met een aansluiting voor afvalwater en een stroomaansluiting van 6 amp.Ook hebben wij WiFi waar u tegen en kleine vergoeding gebruik van kunt maken. Graag tot ziens! Familie Moes , Wapse (Diever).


Faciliteiten Boerderijcamping Het Noordenveld

Er zijn nog geen faciliteiten aan deze camping gekoppeld.

Beoordelingen Boerderijcamping Het Noordenveld

Er zijn (nog) geen beoordelingen geplaatst over Boerderijcamping Het Noordenveld.Er zijn nog geen beoordelingen gegeven.

Dagje weg in Drenthe

Dwingelderveld
Afstand 11.58 km
Lees meer over Dwingelderveld
Duinen Zathe
Afstand 12.14 km
Lees meer over Duinen Zathe
Speelland Oranje
Afstand 13.92 km
Lees meer over Speelland Oranje