Index
• Camping Neumuhle

Camping Neumuhle

27, Reisdorferstrasse
9366 Ermsdorf
Diekirch (Luxemburg)
Bezoek de website

Wifi prijzen:

Er zijn geen prijzen bekend

Camping Neumuhle Ermsdorf, is een 4 sterren familiecamping in het Mullerthal, Klein Zwitserland, Luxemburg Kamperen op een van de mooiste campings in een prachtig wandelgebied langs het riviertje l'Ernz Blanche.
Vlakbij Diekirch in het plaatsje Ermsdorf. Het Mullerthal biedt prachtige rotspartijen en uitzichten. Kamperen in een omgeving die men niet voor niets Klein Zwitserland noemt. Het is prachtig wandelen op de uitgezette wandelroutes. Wat overheerst is het prachtige groen van de heuvels en de rust die deze omgeving uitstraalt.
Door de centrale ligging zijn dagtrips naar vele toeristische bezienswaardigheden en pretparken mogelijk in Luxemburg, Belgie, Duitsland en Frankrijk. Enkele mogelijke trips zijn, stad Luxemburg, Trier, Echternach, Bastogne, oorlogsmuseum in Diekirch, Maginot linie, diverse winkelcentra, overdekt zwembad in Mersch, kopermuseum in Rumelange, kinderspeelpark Eifelpark, div. kartbanen, survival baan in Vianden, prachtige kastelen route enz.
Er is een avontuurlijke speeltuin die  borg staat voor vele uren plezier. Met o.a. een ridderkasteel, klimwand, tafeltennistafels, jeux de boules baan, schommel, raket, wip, draaimolen, enz. Een zwembad (10x5meter - diepte 1,25) is voor jong en oud een aangename verfrissing tijdens de zomermaanden.
Ons recreatieteam verzorgd in het hoogseizoen elke dag, behalve zondag, een volledig programma voor de jongeren tot 14 jaar met sport en spel. Met o.a. kinderdisco, te gekke spelletjes, tafeltennis, knutselen, bezoek aan de boer, te veel om op te noemen. Met volleybal, tafeltennis, biljart, jeu de boules, dart en een uitgebreide avondanimatie vermaken we de volwassenen. Er zijn op de camping geen disco toestanden om de nachtelijke rust te garanderen.


Faciliteiten Camping Neumuhle

Afwasmachine
Afwasruimte
Babyruimte
Barbecue verhuur
Bosrijke omgeving
Buitenzwembad
Campingwinkel
Caravanverhuur
Elektra aansluiting
Fietsverhuur
Huisdieren toegestaan
Internetpoint
Jeu de boules-baan
Kantine
Motor vriendelijk
Paardrijden
Recreatieteam
Restaurant
Riool aansluiting
Sanitair voorzieningen
Snackbar
Speeltuin
Sport en spel
Sportveld
Stortplaats chemisch toilet
Telefooncel
Terras
Tv/recreatie ruimte
Verse broodjes
Warm water inclusief
Wasdroger
Wasmachine
Water aansluiting

Beoordelingen Camping Neumuhle

Er zijn (nog) geen beoordelingen geplaatst over Camping Neumuhle.Er zijn nog geen beoordelingen gegeven.

Dagje weg in Diekirch

Er zijn geen uitjes gevonden binnen 20 KM. Probeer uw bereik te vergroten.