Index
• Ouwehands Dierenpark

Ouwehands Dierenpark

Grebbeweg 111
3911AV Rhenen
Utrecht (Nederland)
Bezoek de website
Entreeprijs: € 21.50
Parkeermunt: € 5.00

Het Ouwehands Dierenpark is een van de meest bekende dierenparken in Nederland. Het bevindt zich in Rhenen en ligt in de provincie Utrecht. Om die reden is het vanuit de verschillende plaatsen in Nederland heel goed bereikbaar. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om in de buurt op de camping te gaan staan, zodat jullie al vroeg de dierentuin in kunnen. Dit is bovendien erg verstandig, aangezien er in de dierentuin natuurlijk van alles te zien valt. In het Ouwehands Dierenpark zorgen ze er bovendien voor dat de dieren in prachtige verblijven zitten, waardoor het heel interessant is om in ieder geval jullie camera mee te nemen. Zo kunnen jullie de meest exotische dieren op de foto zetten en er op een later moment nog eens van genieten. Het dagje naar het Ouwehands Dierenpark zorgt zo tevens voor erg mooie herinneringen aan een heerlijke dag.

Panda's Ouwehands Dierenpark

In april 2017 kreeg Ouwehands Dierenpark een nieuwe aanwinst erbij. Twee panda's kwamen na lang onderhandelen naar Nederland. Zij zullen 15 jaar in de dierentuin verblijven. Op 30 mei 2017 zullen de panda's Xing Ya en Wu Wen uit China voor het eerst te bewonderen zijn voor het publiek. Ouwehands Dierenpark heeft een heus panda verblijf gebouwd dat die dag wordt geopend.

Kaartjes Ouwehands Dierenpark

De kaartjes voor Ouwehands Dierenpark gaan mega hard. De dierentuin laat tienduizend bezoekers per dag toe tot het park. Ze zijn alleen nog maar online te bestellen. Auto's kunnen elders worden geparkeerd en er zullen pendelbussen rijden.

Reserveer een kampeerplaats bij Ginkelduin

Campings in de buurt van Ouwehands Dierenpark

Camping de Schans

Eck en Wiel, Gelderland, Nederland

Bekijk accommodatie
Minicamping t Ommetje

Ommeren, Gelderland, Nederland

Bekijk accommodatie
Recreatiepark de Tabaksschuur

Elst, Utrecht, Nederland

Bekijk accommodatie
Vakantiepark De Thijmse Berg

Rhenen, Utrecht, Nederland

Bekijk accommodatie
Info & Boek

Andere dagattracties

Het Spoorwegmuseum
Afstand 34.77 km
Lees meer over Het Spoorwegmuseum