Wificamping

Datum: 25-07-2018

 wifi op de camping

Voor steeds meer toeristen zijn tabletten, laptops of smartphones onmisbaar geworden op vakantie. Om maximaal te beantwoorden aan deze behoefte bieden tegenwoordig veel campings waar je je bevindt, een WiFi-service aan. Zo blijf je steeds online, zelfs tijdens een verblijf in de mooiste campingdorpen van Europa!

In de woonkamer van uw stacaravan aan de rand van het zwembad lekker lui op een ligstoel of in het restaurant van de camping, dankzij de WiFi-verbinding op de campings kun je surfen op het internet, e-mails raadplegen, op de hoogte blijven van het activiteitenprogramma en zelfs chatten met je vrienden. Ontdek snel de vele campings die uitgerust zijn met een WiFi-netwerk en beleef uw vakantie nóg intenser…

 

Familieuitje

Heb je een gezinnetje en willen jullie nog lekker met z’n allen op vakantie? Doe de kinderen een plezier en zorg dat er op de accommodatie waar je verblijft wifi is. Ondertussen is een vakantie zonder telefoon niet meer voor te stellen. Ook is Wifi op de camping handig voor de Ipad als de kleine er nog wel eens spelletjes op wilt spelen.

 

Werk op vakantie

Stiekem betrap je jezelf er wel eens op dat je tijdens je vakantie bezig bent met je werk. Soms is het noodzakelijk, maar de andere keer kies je er helemaal zelf voor. Ook op dit soort momenten is het fijn om bereikbaar te zijn en om op de hoogte te kunnen zijn van de dingen die gebeuren op het werk als jij er niet bent.

 

Tips voor uitjes

Is er nergens een kaart of een gids te vinden met tips om te doen tijdens de vakantie? Pak dan toch die mobiel of iPad er bij en neem een kijkje op Google hoeveel tips er zijn van vorige bezoekers die op de camping hebben gestaan. Er zal genoeg te vinden zijn.

 

Navigatie

Het laatste waar je op staat te wachten, is om verdwaald te raken in de omgeving van waar je verblijft. Tegenwoordig zijn er genoeg opties om de navigatie alvast op te zoeken en om dit op te slaan zodat je tijdens een uitstapje meteen weet welke kant je op moet (en hoe je terug moet ?). Als man en vader van kinderen wil je natuurlijk wel laten merken dat ze op je kunnen vertrouwen. Kijk voor meer informatie over mannen op Manneninfo.