Waar moet je zijn geweest in Ibiza?

Datum: 06-08-2019

Het is bijna zo ver, je gaat naar het Spaanse eiland Ibiza op vakantie. Het aftellen is al begonnen. Je hebt dan vast en zeker al het een en ander aan informatie opgezocht over Ibiza. Maar er zijn een aantal plaatsen die je tijdens jouw vakantie zeker niet mag missen, deze lees je in deze blog.

Te beginnen met de hippiemarkten. Gedurende het jaar kan je prima rondslenteren over deze markten waar een ontspannen en vrolijke sfeer hangt. Je zult er veel kraampjes vinden die sieraden en bloementjes jurken verkopen.  Alles is hier in thema van de hippies. Dus als je op zoek bent naar kleding, accessoires of originele souvenirs vanuit Ibiza, dan ben je hier aan het juiste adres.

 

Tijd om te relaxen
Heb je het niet zo op winkelen of markten bezoeken? In dat geval is het zeker een aanrader om een dagje ( of vaker ) naar een van de mooiste stranden van Ibiza te gaan. Deze prachtige zand stranden, zijn in de meeste gevallen zelfs voorzien van een bushalte op loopafstand. Dus zelfs als je afhankelijk bent van het openbaar vervoer, kan je nog op deze bestemming aankomen.
Het strand Cala Bonita is echt de moeite waard, want het is pas vernieuwd en je vindt hier een goed restaurant. 

 

Cultuur snuiven
Wanneer je slechts een aantal dagen in Ibiza bent, wil je natuurlijk wel zoveel mogelijk zien en doen. Dan doe je er goed aan om een scooter te huren, want dan kan je gaan en staan wanneer en waar je maar wilt.  Neem een kijkje bij de oude stadskern van Ibiza, de Dalt Vila waar je veel te weten komt over de geschiedenis uit de 16e eeuw.

 

Een avondje uit
Nu je naar Ibiza gaat, is het natuurlijk wel de gelegenheid om een van de gaafste clubs te bezoeken. Een van de nieuwste clubs HI Ibiza is anders, dan de rest. Hier wordt muziek gecombineerd met entertainment. Deze club vindt je in hartje Ibiza. Een leuk weetje: Armin van Buuren en Jonas Blue zijn in deze club aanwezig geweest.

Hopelijk kan je met deze tips jouw vakantie in Ibiza nog leuker maken.