Vier je vakantie, lees een boek

Datum: 30-07-2019

 

Eindelijk vakantie! Nu heb je tijd om te lezen. Een goed boek geeft afleiding en is ideaal voor de belangrijke rustmomenten. Houd je het graag lekker luchtig? Zoek dan een boek uit dat past bij je vakantiebestemming. Of maak kennis met de nieuwste romans en non-fictie-boeken. Vergeet ook niet de strips en voorleesboeken in te pakken, als je op vakantie gaat met de kinderen. Bij Stumpel vind je het allemaal. Paperbacks, hardbacks, maar ook E-books. Bekijk het aanbod en ontdek je vakantieboeken!

 

Precies het juiste boek

Lees je je boeken graag digitaal op een e-reader of een tabel? Kies dan een camping of vakantiehuis uit met gratis Wifi. Wanneer je beschikt over Wifi op je vakantiebestemming, heb je de mogelijkheid om lekker veel boeken te lezen. Op je tablet of e-reader kun je een complete bibliotheek downloaden. Valt een boek tegen? Begin gewoon in een nieuwe. Zoek een verrassende titel uit bij Stumpel. Typ simpelweg ‘e-book’ in de zoekfunctie. Of filter alle boeken op ‘bindwijze’. Dan zie je het complete assortiment e-books. Stumpel beschikt ook over de hiervoor geschikte e-readers.

 

De 10 populairste boeken

Stumpel, de winkel voor al je boeken, maar ook kantoorartikelen, ICT en kantoorinrichting, weet precies welke boeken populair zijn. Omdat onze boeken door het hele land worden besteld, zijn de trends duidelijk zichtbaar. Deze delen wij graag met jou. Bijvoorbeeld met het actuele overzicht van de populairste boeken in deze week. De Boeken top 10 laat zien welke boeken en auteurs je aandacht verdienen. En omdat smaken verschillen, is het aanbod altijd gevarieerd. Bekijk nu welke van de 10 populairste boeken van de week je het meest aanspreken.

 

Reisgidsen verrijken je vakantie

Reisgidsen zijn nog altijd populair. Boeken zijn nu eenmaal tastbaar en toegankelijker dan apps, tijdens het verkennen van de vele stadjes, musea en andere bezienswaardigheden. Precies alle tips en leuke feitjes die je wilt weten, staan hier overzichtelijk bij elkaar. Bijvoorbeeld welke plaatsjes en natuurgebieden het mooist zijn. Waar de leukste winkelstraten liggen. Welke musea, opgravingen en andere attracties je niet mag missen. Die informatie is goud waard op je vakantie. De meest gebruikte en populairste reisgidsen van de week vind je dan ook in de Top 10 Reisgidsen van Stumpel.