Rome de parel van Italië en haar prachtige omgeving

Datum: 19-11-2019

Al jaren lang is Rome een enorm populaire toeristische plek voor vele mensen. De stad biedt enorm veel prachtige bezienswaardigheden en er is overal wel wat te doen. Veel mensen kiezen daarom voor een camping locatie dichtbij de stad zodat je niet eindeloos op de snelweg hoeft te zitten tijdens je vakantie.

Vaak bieden verschillende campings een pendel service naar de stad zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het rijden in een grote stad, of om dure parkeerkosten kwijt te zijn na een dagje slenteren.

 

       

 
Is Rome toch niet helemaal je ding vanwege de drukte? Dan is het prachtige meer van Bracciano zeer zeker een aanrader. Dit meer bevindt zich in de Lazio regio van Italië. Rondom het meer bevinden zich meerdere rustige campings waar je de massale drukte van de steden kan ontlopen.
 
Mocht je besluiten om een dagje Rome te gaan bezoeken, dan wil je vaak zo veel mogelijk in een korte tijd zien. Het wachten in lange rijen en veel entree betalen is vaak een frustrerende factor als je een grote stad bezoekt. Door gebruik te maken van een vergelijkingssite voor alle city passen van Rome zie je snel de goedkoopste passen en passen die “skip-the-line” aanbieden waardoor je nooit meer in een warme lange rij hoeft te staan.

De populairste toeristische passen zijn de Omnia Card, Roma Pass, Rome City Pass en de Rome Visit Pass (silver en gold). Vaak bieden deze passen een gratis ticket voor het openbare vervoer door de stad, zodat je een stuk minder hoeft te lopen.

Wat te doen in Rome? Op de site kan je alle passen vergelijken en op deze manier kan je voor jezelf het ultieme dagje naar Rome plannen! En dit alles zonder enige frustratie op te lopen bij de toeristische plekken!

Laat een reactie achter op de website wat jouw tips zijn voor in Rome of maak gebruik van de tips van anderen voor een perfect verblijf in de omgeving van Rome!