Op vakantie met je dieren was nog nooit zo comfortabel!

Datum: 11-12-2019

 

 

Tegenwoordig is onze trouwe viervoeter compleet onderdeel van het gezin geworden en voor velen van ons niet meer weg te denken. Je hond naar een asiel brengen wordt steeds minder populair, we nemen onze vriend gewoon mee op vakantie!

 

Ben je van plan om tijdens je komende vakantie te gaan fietsen dan wil je natuurlijk jouw viervoeter ook dit plezier gunnen, helaas kunnen de meeste honden en vooral de kleinere honden niet erg lang naast een fiets blijven lopen. Maar hiervoor biedt een hondenfietskar de perfecte uitkomst! Neem je viervoeter stabiel en comfortabel mee op vakantie!

 

Ben je nou toch meer een wandelaar dan een fietser en wil je dit combineren met je huisdier? Dan biedt een hondenbuggy wellicht meer uitkomst. Hiermee zorg je dat jouw hond toch kan genieten van lange afstanden, ook is de buggy uitermate geschikt voor puppy’s of honden met een trauma vanwege de beschermende functie van de buggy. Zo zie je maar weer dat de hondenbuggy, met meerdere functies, een must is voor jouw hond.

 

Natuurlijk zijn niet alleen honden trouwe vrienden van het gezin, de kat hoort daar ook zeker bij! Nou gaan deze eigenwijze beestjes niet graag in een buggy of een fietskar en dus wordt er voor een vakantie vaker gekozen om de kat bij vrienden of een opvang onder te brengen. Nou wil je als dierenliefhebber wel dat je kat gezond blijft én zich goed vermaakt.

 

Om jouw tijger in spé zo gezond mogelijk te houden, het humeur te verbeteren en meer spiermassa te kweken, is er het kattenloopwiel. Ideaal mee te nemen voor als een kat uit gaat logeren of als het naar een opvang gaat. In plaats van heel de dag te luieren werk je zo aan een gezond huisdier, wel zo fijn voor het baasje als de kat!

 

Ben je nou benieuwd naar andere benodigdheden om jouw dier zorgeloos mee te nemen op reis? Neem dan hier een kijkje om te kijken of er ook voor jouw dier wat tussen zit. Een zorgeloze vakantie met je dier zorgt voor meer plezier!