Op vakantie dit jaar? Dit zijn onze top accommodaties van 2020

Datum: 22-01-2020

Camping Las Dunas

Onze eerste camping is Las Dunas gelegen aan de Costa Brava/Costa Dorada nabij het Spaanse plaatsje Sant Pere Pescador. Deze camping is van dusdanige grootte dat het bijna een kampeerdorp is. Supermarkt, slager en vele andere voorzieningen zijn aanwezig. Met een zwembad en een zee op loopafstand is het ook ideaal om verkoeling te zoeken op de warme dagen.

Las Dunas is geschikt voor elke soort gezinssamenstelling, voor de jonge kinderen is er volop entertainment overdag. Voor de oudere kinderen is de discotheek s´avonds tot in de late uurtjes geopend. Huisdieren zijn toegestaan en uiteraard is het terrein voorzien van WiFi verbinding!

 

Camping Union Lido

Liggend nabij het Italiaanse dorpje Cavallino bevindt zich Camping Union Lido vooral bekend om de enorme grootte. Het park heeft een eigen “Dog Camp” waar honden een eigen mini camping hebben. Union Lido heeft een eigen waterpark en vele dorpse voorzieningen zoals onder andere een supermarkt. Met vele restaurants in de buurt waaronder Sapori, bekend vanwege de beste Italiaanse pizza’s, is er altijd een mogelijkheid om buiten de deur te eten. S’avonds wordt er bij de vele strandtenten live muziek gedraaid en hangt er een heerlijke zomerse sfeer, hier een drankje doen is dan ook zeker geen straf. Overigens is Venetië perfect bereikbaar met een boot vanuit de camping!

 

Camping Du Parc

Gelegen aan het prachtige gardameer ligt camping Du Parc, deze camping bevindt zich op een plateau waardoor je een prachtig uitzicht hebt over het gardameer. Het zwembad van de camping bevindt zich op het hoogste punt van het terrein waardoor hier het uitzicht het beste is. Vanaf de camping loop je zo het pittoreske dorpje Lazise in. De camping is geschikt voor alle leeftijd en is diervriendelijk, tevens is er op en rondom het Gardameer erg veel te beleven. Voor ieder wat wils.

 

Camping La Capanne

De vierde camping van onze top is camping La Capanne gelegen nabij het Italiaanse Toscane, deze camping is iets geschikter voor de wat jongere bezoekers. Vanwege de schaduwrijke camping is het vooral voor gezinnen met jongere kinderen een aantrekkelijke plek om hier te zitten. Er is een prachtig zwembad aanwezig en ook de zee is in de buurt. Mocht je er nou toch een dagje op uit willen trekken in de richting van Toscane, er rijden gedurende heel de dag pendelbussen op en neer van uit de camping!

 

Camping La Sirène

In de buurt van het Franse Languedoc-Roussillon ligt Camping La Sirène, deze camping is erg populair onder gezinnen met wat oudere kinderen. Dit vooral door het feit dat er een enorm waterparadijs met flinke waterglijbanen bij de camping zit. Onder de campingvoorzieningen bevinden zich een bakker en supermarkt en grote en moderne verblijven in plaats van traditionele bungalows en tenten. Mocht je een dagje van de camping af willen is er een prachtige omgeving met kleine bergweggetjes te verkennen en verschillende kleine steden in de buurt!