Op fietsvakantie in ons mooie Nederland

Datum: 30-07-2019

 

Heb jij al vakantie plannen? In ons eigen land hebben wij tientallen mooie vakantieplekken voor jong en oud. Van de drukke straten van Amsterdam tot de rustige landschappen in Zeeland.

 

Op vakantie met de fiets

In Nederland hebben wij veel mooie campings, bijvoorbeeld in Renesse, Zandvoort en Eersel. De meeste liggen in een mooie natuurgebied of dicht bij een gezellige centrum, gemakkelijk te bereiken op de fiets. Ze beschikken vaak over leuke faciliteiten voor jong en oud, zoals een zwembad, sportcentrum, visvijver en een tennisbaan. Uitstekend om tijd met uw familie door te brengen en lekker te ontspannen na een drukke periode.

 

Kinderen mee op vakantie

Kinderen genieten vaker meer van een vakantie op de camping dan in een hotel. Ze zijn veel vrijer en kunnen lekker zwemmen, fietsen, voetballen en gamen. Ook maken veel campings gebruik van een kinderverblijf, hier krijgen de kinderen de mogelijkheden om contact te leggen met andere leeftijdsgenoten. Er worden vaak leuke activiteiten gedaan zoals knutselen, sporten en op avontuur.

 

Neem je kinderen, huisdieren en bagage gemakkelijk mee

Je zal wel denken, hoe neem ik mijn kinderen en bagage op fietsvakantie? Fietskarretje.nl heeft een groot aanbod in fietskarren, ideaal geschikt om je kind, huisdier of bagage veilig mee te vervoeren. Je hebt keuzes uit verschillende kleuren, maten, modellen en merken. De fietskarren kunnen gekoppeld worden aan allerlei fietsen, damesfiets, herenfiets of sportfiets het is allemaal mogelijk. Ook zijn ze gemakkelijk in te klappen en op te bergen.