Investeer in een eigen vakantiehuis in de Dordogne

Datum: 02-09-2019

In de Dordogne staan mooie vakantiehuizen te koop. Hierin vier je gratis vakantie. Je betaalt immers geen huur. Investeren in een vakantiehuis levert geld op, dankzij de verhuur. Het rendement loopt op tot wel 8%! Waar vind je zo’n belegging? Die vind je in de vakantieparken “Domaine de Lanzac” en “Village des Cigales”! Bekijk deze woningen en investeer in een heerlijke vakantiebestemming en geniet van het unieke rendement van je bezit in de Dordogne.

 

Waarom investeren in een vakantiehuis?

Een tweede woning in de vorm van een vakantiehuis is bedoeld als belegging. Gezien de lage rentes is dit tegenwoordig erg aantrekkelijk. Bij investeren in een vakantiehuis weet je waar je aan toe bent. Dit in tegenstelling tot beleggen op een beurs. Je hebt altijd een plek om naartoe te gaan en je hoeft geen vakantiehuis te huren in Frankrijk. Een waardevast object zoals een vakantiehuis biedt de zekerheid van een stabiel rendement. Dit geldt ook voor de vakantiehuizen die FranceComfort te koop aanbiedt. Deze zijn zo geliefd vanwege:

  • aantrekkelijke huizenprijzen in Frankrijk;
  • hoge rendementen tot wel 8%;
  • vaste rendementen mogelijk;
  • voor Nederlanders verlaagde vermogensbelasting: 1,5% extra rendement;
  • gedeeltelijk financierbaar tegen ca. 2,6%;
  • eigenaarschap van een volwaardig huis.

 

De Dordogne: een geliefde vakantieregio

De Dordogne is al vele jaren erg populair. De regio staat bekend als een van de mooiste van Frankrijk. Alles komt hier samen: natuur, rust, recreatie, toeristische attracties, rivieren de Lot en de Dordogne, kastelen en pittoreske dorpjes en stadjes, gezellige markten en prachtige uitzichten. Een comfortabel vakantiehuis op een vakantiepark in Frankrijk vol ruimte en faciliteiten is het perfecte vertrekpunt om deze geweldige regio te ontdekken. Dus waar kiest u voor? Beleggen op de beurs of een vakantiehuis kopen?

 

Uitgelicht: Village des Cigales

Je wilt een vakantiehuis kopen dat voor de toekomst gemaakt is. Dat is een goede reden om Village des Cigales eens uit te lichten. Hier zijn recent de vakantiehuizen volledig gerenoveerd, geschilderd en opgeknapt. Zo zijn er nieuwe vloeren, keukens, meubels en sanitair. Op het vakantiepark in de Dordogne zelf zijn ook het restaurant, de zwembaden, de waterglijbanen, de speeltuinen en de tennisbaan perfect verzorgd. Het beheer en de verhuur is voor rekening van de Nederlandstalige beheerders van FranceComfort. De vakantiehuizen liggen midden in de natuur- en cultureel schatrijke Dordogne. De prijzen gaan vanaf € 79.000.

 

Bespaar extra

Investeer je in een vakantiehuis in Frankrijk, dan bespaar je op belasting in Nederland. Want Frankrijk en Nederland hebben een aantrekkelijk belastingverdrag. Dat voorkomt dat je dubbele belasting betaalt in het land van je onroerend goed. Het aankoopbedrag gaat van je fiscale vermogen in Nederland af waardoor u hierover geen vermogensrendementsheffing hoeft af te dragen. Afhankelijk van je totale vermogen komt het voordeel tussen de 1,2% en 1,5% te liggen. Daarbij komt natuurlijk  nog het rendement uit de exploitatie. Zo bespaar je dus extra.