Glitter & Glamour: een populair thema voor een campingfeest

Datum: 24-10-2018

Animatie is vaak een belangrijke voorwaarde voor de keuze van een camping. Als u gaat kamperen of een vakantiehuis gaat boeken, wilt u natuurlijk wel dat er vermaak is op de camping op het vakantiepark. De kantine of de recreatieruimte is het bruisende hart op de camping en door leuke feesten te organiseren, blijft dit ook het gezellige centrale punt op de camping. “Gewoon is maar gewoon”! Een campingfeest wordt om deze reden vaak gekoppeld aan een specifiek thema. Dit om de campinggasten een avond volledig in stijl te vermaken. Eén van de meest gebruikte thema’s is nog altijd “Glitter & Glamour”. Om dit thema aan te kleden is er veel bijpassend decoratiemateriaal verkrijgbaar. Van glitter en glamour kostuums tot aan hoedjes, brillen en versiering, maar ook aankleding in de vorm van evenemententapijt. Ook en afzetpalen en koorden mogen zeker niet op het feest ontbreken.

 

Aankleding van het feest

Naast en aankondiging, de keuze van de muziek, drankjes, is het aankleden van de locatie van groot belang. Op veel campings is Wifi aanwezig voor het afspelen van muziek. Online heeft de camping vaak de beschikking tot een enorme muziekbibliotheek om liedjes op te zoeken die aansluiten bij het thema. Dus zo is er voor ieder wat wils. Een verdere aankleding kan bestaan uit prachtige tapijtlopers in vrijwel alle kleuren. Er zijn ook spetterende “Glitterlopers” die perfect aansluiten bij elk Glitter & Glamour thema. De glitterlopers zijn in elke gewenste lengte verkrijgbaar en hebben een zeer luxe uitstraling. Bovendien beschikken de lopers over een stevige rug en geven ze niet af bij regen. Nog een groot voordeel; de glitters zijn in de tapijtlopers geweven. Dit betekent dat de loper ook na veelvuldig gebruik zijn oorspronkelijke schittering blijft houden. Kortom, als u als evenementenbedrijf bent uitgenodigd om een Glitter & Glamourparty te organiseren op de camping, denk dan ook aan aankleding voor de vloer. Of wilt u een themafeest geven in de campingkantine? Ook dan wordt uw feest compleet met een glittertapijt of een gekleurde loper.

 

De perfecte optie

Als luxe, glamour en vooral heel veel glitters de boventoon moeten voeren, dan is een schitterende tapijtloper een perfecte optie. Letterlijk schitterend, want de glitterlopers zijn volledig bedekt met zeer fijne glitterdeeltjes en verkrijgbaar in de kleuren: goud, zilver, rood, blauw, paars, zwart en antraciet. Dit maakt deze lopers uitermate geschikt voor een groot evenement, jubileum, bruiloft of ander type feest.

 

Afzetpalen om een thema helemaal af te maken

Naast een gekleurde of glitterloper, is er bij het thema Glitter & Glamour nog meer mogelijk. Denk eens aan afzetpalen en koorden van hoge kwaliteit voor bij een loper of entree! Op deze manier wordt een loper voorzien van een buitengewoon luxe uitstraling waardoor het thema nog beter tot zijn recht komt. Bovendien zijn afzetpalen en koorden naast erg mooi, ook ontzettend praktisch. Genoeg redenen om een (glitter)loper van bijpassende afzetpalen en koorden te voorzien!

Doordat deze afzetpaaltjes leverbaar zijn in een roestvrijstalen uitvoering, kunnen deze zowel indoor als outdoor gebruikt worden.

 

Wilt u meer informatie?

GJ Floors is uitgegroeid tot een wereldwijde specialist in het leveren van vloeroplossingen en aankleding van de meest uiteenlopende evenementen, beurzen en showrooms. Het maakt niet uit waar ter wereld u een loper nodig heeft, want wij leveren overal. U kunt ook oo overal ter werled bij ons bestellen. In Duitsland kan dat via onze webshop www.roteteppiche.de. Onze uitgebreide legservice ontzorgt u, want ook het leggen van de vloer kunnen wij uit handen nemen. Sinds kort is onze collectie naast geprint tapijt uitgebreid met printvinyl. Bekijk de mogelijkheden op www.rodelopers.com. Laat ons u inspireren en neem contact met ons op, want de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar via +31 (0)38-3375332 of mail naar info@gjfloors.nl