Genieten op een vakantiepark in de Dordogne

Datum: 30-04-2019

De Dordogne is al jaren een geliefde vakantiebestemming. Behalve het aangename klimaat, heeft de regio en heel gevarieerd landschap en vindt u hier een rijkdom aan historie en bezienswaardigheden. Zo is het heerlijk om op uw gemak de verschillende authentieke toeristische plaatsjes te verkennen: de gezellige pleinen, winkels, terrasjes en omgeving vol fascinerende historische dorpjes, valleien, burchten en kastelen. Vergeet ook de lokale Franse keuken niet, die volop in ontwikkeling is, net zoals de fameuze wijnen uit de Dordogne. Genieten van deze regio doet u vanaf een vakantiepark in de Dordogne-Lot.

 

Voordelig op vakantie

Wie in de regio Dordogne-Lot een perfect verzorgd vakantiepark zoekt, komt goed terecht op één van de vakantieparken van FranceComfort. Le Lac Bleu, Domaine de Lanzac, Village des Cigales en Village de Montmarsis zijn een uitstekend vertrekpunt om de Dordogne te gaan verkennen. De parken zijn ruim opgezet, maar ogen toch kleinschalig. In de vakantiehuisjes vindt u voldoende voorzieningen voor een aangenaam verblijf. Op Village de Montmarsis kun je zelfs compleet ingerichte safaritenten huren. Ook op de parken zijn genoeg faciliteiten, zoals een zwembad, sportvelden, speeltuintjes, jeu-de-boules-baan, een bar en een restaurant. Laat zo’n mooi vakantiepark niet aan u voorbijgaan, vooral gezien de nieuwe aanbiedingen voor de aankomende zomervakantie!

 

Plezier in de Dordogne

Enkele belangrijk tips mogen niet ontbreken. Denk aan de grotten van Lascaux IV, de bezoektuinen van Les Jardins de Marqueyssac, het charmante en aan de industriële revolutie ontsnapte middeleeuwse stadje Sarlat, het ‘cinematische’ dorp Beynac-et-Cazenac met kasteel boven de rivier de Dordogne, de druipsteengrot van Gouffre de Proumeyssac, het door de rivier de Dronne omgeven stadje Brantôme en zijn historische watermolen met terras aan het water, de spectaculaire grot Gouffre de Padirac met rivier en veertig meter brede opening en de prehistorische grotten van La Roque Saint-Christophe die meer dan vijftigduizend jaar geleden bewoond en tot de zestiende eeuw bebouwd werden.

 

Actie in de Dordogne!

Met zomervakantie in het verschiet wilt u een fijn en comfortabel vakantiehuis in Frankrijk huren. Dit zijn de vakantieparken van FranceComfort, dankzij aantrekkelijke acties. Heeft u nog niet geboekt? Het is nog niet te laat. Wij hebben nog steeds mooie villa’s beschikbaar voor de verhuur. Ben je niet gebonden aan de schoolvakanties? Dan heb je het geluk de fraaiste villa’s te kunnen boeken in het laagseizoen. Bekijk nu de nieuwe acties en kom in beleef de Dordogne.