Index
• Recreatiecentrum de Noordduinen

Recreatiecentrum de Noordduinen

Campingweg 1
2221EW Katwijk aan zee
Noord-Holland (Nederland)
Bezoek de website

Wifi prijzen:

Er zijn geen prijzen bekend

Het recreatiecentrum de Noordduinen biedt gratis draadloos internet op het gehele terrein. Het heeft daarnaast een eigen winkel voor uw dagelijkse boodschappen, een modern sanitair, een eigen wasserette en een mooie speeltuin voor de allerkleinsten. Het is tevens mogelijk om fietsen te huren om eens lekker de omgeving in te trekken.In de omgeving van Katwijk bevindt zich natuurlijk de visserij, dit was immers ooit een van de belangrijkste inkomstenbronnen. Katwijk heeft tegenwoordig nog veel meer te bieden. Zo kunt u er heerlijk wandelen, vinden er talloze sportevenementen van vuurwerk tot reddingsdemonstraties plaats en is er tijdens de zomermaanden elke dinsdag een toeristenmarkt in het centrum. Uiteraard is de gehele randstad goed bereikbaar vanuit Katwijk zodat u ook bijvoorbeeld kunt genieten op de Keukenhof.Ook op het park zelf zijn er voldoende mogelijkheden om goed te ontspannen, er is een antimatieteam om uw kinderen de tijd van hun leven te geven terwijl u zelf in het restaurant heerlijk kunt gaan eten. Een snelle hap kunt u halen in de snackbar en overdag kunt u ontspannen in het zwembad dat waterpret voor zowel jong als oud biedt.


Faciliteiten

Er zijn nog geen faciliteiten aan deze camping gekoppeld.

Beoordelingen

Er is 1 beoordeling geplaatst over Recreatiecentrum de Noordduinen.
Het gemiddelde cijfer wat de bezoekers van Recreatiecentrum de Noordduinen gaven is een 7 van de 10.lekker aan het strand

Geplaatst door w. van houttum op 06-01-2012 Met partner - Van 26-06-2011 t/m 03-07-2011

Zonder kinderen en niet aan georganiseerde activiteiten meegedaan.
Veel naar het strand geweest. internet en sanitair prima in orde. Vriendelijk personeel. in de omgeving is veel te zien.: Leiden, bollenstreek, Den Haag zijn dichtbij en goed te bereiken op de fiets, ook met openbaar vervoer.

Waardering: 8 / 10
Ligging: 10 / 10
Service: 8 / 10
Prijs: 10 / 10
Activiteiten: 0 / 10
Internet: 10 / 10
Kindvriendelijk: 0 / 10
Sanitair: 10 / 10

Dagje weg in Noord-Holland

Space Expo
Afstand 0.91 km
Lees meer over Space Expo
Duinrell
Afstand 7.36 km
Lees meer over Duinrell
Madurodam
Afstand 14.51 km
Lees meer over Madurodam
Drievliet
Afstand 18.48 km
Lees meer over Drievliet