Campings » Nederland » Drenthe » Hogenboom Vakantieparken » Camping Akenveen

Camping Akenveen

Tynaarlo, Drenthe

KPN

Aan de rand van de plas op Villapark Akenveen bevindt zich een snackbar en een restaurant met een mooi, verwarmd en deels overdekt terras aan het water. Voor kinderen is er de ruime indoor speelplaats Het Adelaarsnest in western sfeer, waar ze zich uitstekend zullen vermaken. In het hoogseizoen zorgt het recreatieteam voor een afwisselend programma voor diverse leeftijden. Zo worden er bijvoorbeeld skelterraces en kinderdagen georganiseerd.

Tegen betaling kunnen de fietsen gebracht en gehaald worden. Het uitgebreide fietspadennet leidt u door het stroomdallandschap Drentse Aa, over heidevelden, langs hunebedden en door pittoreske dorpjes. Behalve in de recreatieplas, kan er ook gezwommen worden in het subtropische zwembad Aqualaren in Zuidlaren, dat op 2 kilometer van het park ligt. Parkgasten hebben hier gratis toegang!

Zowel in het park als in de directe omgeving zijn er voor alle leeftijden talrijke mogelijkheden om zich te vermaken. Zo kunt u bijvoorbeeld fietsen, wandelen, zwemmen, golfen, vissen en duiken. Villapark Akenveen ligt in het mooi Drenthe. Hier vindt u een heerlijke natuur die u uitgebreid tot rust laten komen. Als u meer activiteit zoekt zijn er verschillende dierentuinen, attractieparken en zwembaden in de buurt. Denk hierbij aan Hellendoorn, Ponypark Slagharen, Dierenpark Emmen en zwembad de Kolk in Wierden.


Plattegrond Camping Akenveen

53.0839183, 6.6395693

Faciliteiten Camping Akenveen

Helaas zijn er op dit moment faciliteiten van deze camping bekend.

Beoordelingen Camping Akenveen

Helaas zijn er nog geen ervaringen over Camping Akenveen bij ons bekend.
Wees de eerste die een ervaring deelt over Camping Akenveen!

Voeg zelf een beoordeling toe

naomi pals

@margrietheida camping 't veenmeer. Of akenveen. Wat jij maar wil horen ;p
vrijdag 8 juni 2012 om 21:46