Campings » Nederland » Drenthe » Hogenboom Vakantieparken » Landgoed Het Grote Zand

Landgoed Het Grote Zand

Hooghalen, Drenthe

Boek nu bij Landgoed Het Grote Zand

KPN

In het mooie centrumgebouw bevinden zich meerdere voorzieningen, waaronder de receptie, een parkshop, een overdekt zwembad, een sauna, een stoombad en een solarium. Tevens zijn er een gezellig bruin café en een snackbar aanwezig en als u 's avonds culinair wilt genieten, kunt u terecht in het a la carte restaurant.

Tijdens vakantieperioden worden door het recreatieteam tal van activiteiten georganiseerd. De jeugd kan meedoen aan onder meer speurtochten, kinderbingo's en sporttoernooien. Op het park zijn diverse speeltoestellen aanwezig. Wanneer u een fietsliefhebber bent, zult u zich hier uitstekend vermaken. Het landschap van Hooghalen en omgeving bestaat uit mooie natuurbossen, groenlanden, essen en heidevelden.

De centrale ligging van Landgoed Het Grote Zand in het hart van Drenthe is, zoals eerder vermeld, erg gunstig voor het maken van uitstapjes in de directe omgeving. Zo is de afstand naar Assen minder dan 10 kilometer. In Assen kunt u onder meer winkelen, een bezoekje brengen aan het Verkeerspark of het Drents Museum. Noorder Dierenpark in Emmen ligt in de omgeving en een dagje winkelen in Groningen behoort ook tot de mogelijkheden.


Boek nu bij Landgoed Het Grote Zand

Plattegrond Landgoed Het Grote Zand

52.9224541, 6.5518642

Faciliteiten Landgoed Het Grote Zand

Helaas zijn er op dit moment faciliteiten van deze landgoed bekend.

Beoordelingen Landgoed Het Grote Zand

Helaas zijn er nog geen ervaringen over Landgoed Het Grote Zand bij ons bekend.
Wees de eerste die een ervaring deelt over Landgoed Het Grote Zand!

Voeg zelf een beoordeling toe

Hogenboom Parken

Op Landgoed het Grote Zand voel je je één met de natuur. Het park wordt omringd door 4 nationale parken, genieten dus! http://t.co/A3LBaiI5
zondag 27 januari 2013 om 15:20

kampeervakantie

#lastminutes TYPE C 4-PERS: Begane grond: woonkamer met open keuken en schuifpui of openslaande deure... http://t.co/EgySI6FG #Nederland
donderdag 20 december 2012 om 17:14