Campings » Nederland » Zuid-Holland » Topparken » Recreatiepark Noordwijkse Duinen

Recreatiepark Noordwijkse Duinen

Noordwijk, Zuid-Holland

Boek nu bij Recreatiepark Noordwijkse Duinen

KPN

Recreatiepark Noodwijkse Duinen biedt een verwarmd buitenzwembad met ligstoelen en palmbomen voor een heerlijk zomers gevoel. Voor een wat actievere dag kiest u voor bijvoorbeeld een van de sportvelden waar u balsporten kunt beoefenen of de Jeu de Boulesbaan. Uiteraard zijn er ook fietsen te huur en verschillende speeltoestellen beschikbaar voor de kinderen.

Op het park vindt u een Grand Café Restaurant voor een avondje uit eten en daarnaast een bakker om in uw eigen bungalow een hapje te gaan eten. In de zomermaanden en in de meivakantie is er een recreatieteam en er is een Camper Service Station voor de pechgevallen om een voor u zorgeloze vakantie te garanderen.

Het in Noordwijk gelegen park, tussen Katwijk en Zandvoort, is gesitueerd in het hart van de Bollenstreek. Noordwijk bestaat uit twee kernen; de badplaats met lange kuststrook en de binnenstad. Natuurlijk zijn de zee en het strand de voornaamste trekpleisters op recreatiegebied. De belangrijkste trekpleisters in de omgeving zijn Duinrell, de Keukenhof en Madurodam.


Boek nu bij Recreatiepark Noordwijkse Duinen

Plattegrond Recreatiepark Noordwijkse Duinen

52.2865074, 4.4898244

Faciliteiten Recreatiepark Noordwijkse Duinen

Helaas zijn er op dit moment faciliteiten van deze recreatiepark bekend.

Beoordelingen Recreatiepark Noordwijkse Duinen

Helaas zijn er nog geen ervaringen over Recreatiepark Noordwijkse Duinen bij ons bekend.
Wees de eerste die een ervaring deelt over Recreatiepark Noordwijkse Duinen!

Voeg zelf een beoordeling toe

Noordwijkse Duinen

Afgelopen woensdag werd het zand op de plek waar strandpaviljoen Alexander Beach moet komen te staan ge√ęgaliseerd. http://t.co/hwJBzRec
vrijdag 10 februari 2012 om 15:07