Campings » Nederland » Gelderland » Landal » Vakantiepark de Veluwse Hoevegaerde

Vakantiepark de Veluwse Hoevegaerde

Putten, Gelderland

Boek nu bij Vakantiepark de Veluwse Hoevegaerde

Vakantiepark de Veluwse Hoevegaerde van Landal biedt u een receptie waar u tegen betaling kunt internetten en wat levensmiddelen, speelgoed en streekproducten kunt kopen. Buiten bevindt zich een verwarmd openluchtzwembad met een apart kinderbad. Verder zijn er bijvoorbeeld een midgetgolfbaan, een groot buitenschaakspel en een dierenweide om de kinderen optimaal te vermaken.

Voor een sportieve middag kun u terecht op de tennisbaan, de tafeltennistafel of het voetbalveld. Het park bevat daarnaast een eigen bistro waar u ook eten af kunt halen voor de snelle trek. Het park heeft een online supermarkt en een bezorgservice, die tevens verse broodjes komt brengen. Om de omgeving te verkennen zijn er fietsen te huur.

In de omgeving kunt u urenlang rondwandelen over de Veluwe zonder een mens tegen te komen. Wel zult u verschillende dieren tegenkomen zoals everzwijnen of edelherten. U kunt er ook voor kiezen een dagje uit te gaan naar bijvoorbeeld Paleis het Loo of het wereldberoemde Krüller Müller museum. Verder bevinden zich ook vele parken als de Apenheul, het Dolfinarium, Burgers’ Zoo en Walibi World zich in de nabije omgeving.


Boek nu bij Vakantiepark de Veluwse Hoevegaerde

Plattegrond Vakantiepark de Veluwse Hoevegaerde

52.2358066, 5.6198477

Faciliteiten Vakantiepark de Veluwse Hoevegaerde

Helaas zijn er op dit moment faciliteiten van deze vakantiepark bekend.

Beoordelingen Vakantiepark de Veluwse Hoevegaerde

Helaas zijn er nog geen ervaringen over Vakantiepark de Veluwse Hoevegaerde bij ons bekend.
Wees de eerste die een ervaring deelt over Vakantiepark de Veluwse Hoevegaerde!

Voeg zelf een beoordeling toe

Er zijn geen tweets gevonden.