Campings » Nederland » Overijssel » Landal » Vakantiepark Twenhaarsveld

Vakantiepark Twenhaarsveld

Holten, Overijssel

Boek nu bij Vakantiepark Twenhaarsveld

Vakantiepark Twenhaarsveld van Landal biedt een zwembad met een glijbaan en verschillende waterattracties. Daarnaast is er een Beauty Center om je heerlijk te laten verwennen en zijn er bowlingbanen aanwezig voor een gezellige avond uit met het gezin. Een kort spelletje kan gespeeld worden op bijvoorbeeld het poolbiljart of de Airhockey-tafel.

Buiten is er een waterspeelplaats en een airtrampoline. De kinderen kunnen hun lol meer dan op op de kinderscooterbaan en een potje midgetgolf of plattelandsgolf maakt het leuk voor het hele gezin. Er zijn verder verschillende sportvelden en een tokkelbaan. U kunt uw boodschappen gemakkelijk online bestellen in de parkshop door middel van het internet dat tegen betaling te gebruiken is in de brasserie.

In de omgeving van het vakantiepark Twenhaarsveld vindt u de historische Hanze-steden als Kampen, Deventer en Zutphen. Deze zullen u zonder twijfel een heerlijke dag bezorgen door hun levende geschiedenis. Een dagje uit kunt u gaan naar bijvoorbeeld het Anton Pieck museum of naar een van de attractieparken zoals Slagharen en Hellendoorn.


Boek nu bij Vakantiepark Twenhaarsveld

Plattegrond Vakantiepark Twenhaarsveld

52.2846874, 6.4451549

Faciliteiten Vakantiepark Twenhaarsveld

Helaas zijn er op dit moment faciliteiten van deze vakantiepark bekend.

Beoordelingen Vakantiepark Twenhaarsveld

Helaas zijn er nog geen ervaringen over Vakantiepark Twenhaarsveld bij ons bekend.
Wees de eerste die een ervaring deelt over Vakantiepark Twenhaarsveld!

Voeg zelf een beoordeling toe

Er zijn geen tweets gevonden.