Campings » Nederland » Gelderland » Landal » Vakantiepark Rabbit Hill

Vakantiepark Rabbit Hill

Nieuw Milligen, Gelderland

Boek nu bij Vakantiepark Rabbit Hill

Vakantiepark Rabbit Hill van Landal biedt een zwembad met diverse waterattracties. Daarnaast zijn er zonnebanken, een sauna en een Turks stoombad aanwezig. Voor de allerkleinsten is er de Bollo Club en de ballenbak en voor een avondje uit met het gezin kunt u terecht op de bowlingbaan. Daarnaast is er een groot indoor speelparadijs inclusief een terras.

Buiten is er een openluchtzwembad en voor meer activiteit kiest u de midgetgolf-, tennis- of tafeltennistafels. Daarnaast is er een openluchttheater, een konijnenheuvel en een dierenweide. Voor een hapje en een drankje kiest u het Atrium met verwarmd terras of het cafébistro. Voor uw boodschappen kunt u terecht in de parkshop en u kunt in uw bungalow gebruik maken van het gratis draadloos internet.

In de omgeving kunt u urenlang rondwandelen over de Veluwe zonder een mens tegen te komen. Wel zult u verschillende dieren tegenkomen zoals everzwijnen of edelherten. U kunt er ook voor kiezen een dagje uit te gaan naar bijvoorbeeld Paleis het Loo of het wereldberoemde Krüller Müller museum. Verder bevinden zich ook vele parken als de Apenheul, het Dolfinarium, Burgers’ Zoo en Walibi World zich in de nabije omgeving.


Boek nu bij Vakantiepark Rabbit Hill

Plattegrond Vakantiepark Rabbit Hill

52.2185813, 5.7861549

Faciliteiten Vakantiepark Rabbit Hill

Helaas zijn er op dit moment faciliteiten van deze vakantiepark bekend.

Beoordelingen Vakantiepark Rabbit Hill

Helaas zijn er nog geen ervaringen over Vakantiepark Rabbit Hill bij ons bekend.
Wees de eerste die een ervaring deelt over Vakantiepark Rabbit Hill!

Voeg zelf een beoordeling toe

Er zijn geen tweets gevonden.