Campings » Nederland » Noord-Holland » Recreatiecentrum de Noordduinen

Recreatiecentrum de Noordduinen

Katwijk aan zee, Noord-Holland

Foto Recreatiecentrum de Noordduinen
  • Campingweg 1
  • 2221EW Katwijk aan zee
  • Noord-Holland Nederland
  • 071 402 52 95
  • www.noordduinen.nl

Het recreatiecentrum de Noordduinen biedt gratis draadloos internet op het gehele terrein. Het heeft daarnaast een eigen winkel voor uw dagelijkse boodschappen, een modern sanitair, een eigen wasserette en een mooie speeltuin voor de allerkleinsten. Het is tevens mogelijk om fietsen te huren om eens lekker de omgeving in te trekken.

In de omgeving van Katwijk bevindt zich natuurlijk de visserij, dit was immers ooit een van de belangrijkste inkomstenbronnen. Katwijk heeft tegenwoordig nog veel meer te bieden. Zo kunt u er heerlijk wandelen, vinden er talloze sportevenementen van vuurwerk tot reddingsdemonstraties plaats en is er tijdens de zomermaanden elke dinsdag een toeristenmarkt in het centrum. Uiteraard is de gehele randstad goed bereikbaar vanuit Katwijk zodat u ook bijvoorbeeld kunt genieten op de Keukenhof.

Ook op het park zelf zijn er voldoende mogelijkheden om goed te ontspannen, er is een antimatieteam om uw kinderen de tijd van hun leven te geven terwijl u zelf in het restaurant heerlijk kunt gaan eten. Een snelle hap kunt u halen in de snackbar en overdag kunt u ontspannen in het zwembad dat waterpret voor zowel jong als oud biedt.


Plattegrond Recreatiecentrum de Noordduinen

52.2107538, 4.4098453

Faciliteiten Recreatiecentrum de Noordduinen

Helaas zijn er op dit moment faciliteiten van deze recreatiecentrum bekend.

Beoordelingen Recreatiecentrum de Noordduinen

Er zijn 1 beoordelingen geplaatst over Recreatiecentrum de Noordduinen.
Het gemiddelde cijfer wat de bezoekers Recreatiecentrum de Noordduinen gaven is een 8.0.10

Plaats ook een beoordeling

Geplaatst door op 06-01-2012

Lekker aan het strand

Zonder kinderen en niet aan georganiseerde activiteiten meegedaan. Veel naar het strand geweest. internet en sanitair prima in orde. Vriendelijk personeel. in de omgeving is veel te zien.: Leiden, bollenstreek, Den Haag zijn dichtbij en goed te bereiken op de fiets, ook met openbaar vervoer.

Met partner - Van 26-06-2011 t/m 03-07-2011
Waardering: 8 10
Ligging: 10
Service: 8
Prijs: 10
Activiteiten: 0
Internet: 10
Kindvriendelijk 0
Sanitair: 10

Online Voordeelactie

Luxe duinhuis in Katwijk aan Zee: Katwijk aan Zee is een heerlijke bestemming voor een weekendje uitwaaien en ge... http://t.co/ocT2QMgl
vrijdag 11 mei 2012 om 13:00
Uitwaaien aan zee in een 6 persoons huisje: Katwijk aan Zee is een heerlijke bestemming voor een weekendje uitwa... http://t.co/mDj0uvO9
maandag 31 oktober 2011 om 11:53