Campings » Nederland » Noord-Holland » Landal » Vakantiepark Ooghduyne

Vakantiepark Ooghduyne

Julianadorp aan Zee, Noord-Holland

Boek nu bij Vakantiepark Ooghduyne

Beach Resort Ooghduyne van Landal biedt u een groot zwembad met superglijbaan, stroomversnelling en zwemmersbar. Daarnaast is er een solarium, bubbelbad en sauna. Het parkcentrum beschikt onder andere over een overdekte speelplaats van 130 vierkante meter, verschillende bowlingbanen, een snackbar en een brasserie zodat u alle gemakken bij elkaar heeft.

Buiten bevinden zich een tennisbaan, een MiniFunGolfbaan voor de beginnende spelers en een speelveld met onder andere een tokkelbaan. Er is momenteel al een airtrampoline aanwezig en vanaf juni 2010 zal er een midgetgolfbaan aanwezig zijn voor een leuke middag met het gezin. Er is gratis draadloos internet beschikbaar in uw bungalow dat u met uw laptop kunt gebruiken.

In de omgeving van Beach Resort Oogduyne vindt u de wadden. U kunt hier natuurlijk heerlijk rondtrekken door het landschap op even helemaal tot rust te komen. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen verschillende uitstapjes te maken naar bijvoorbeeld de Kaasmarkt in Alkmaar of het Marinemuseum in Den Helder. Ook kunt u op de Waddenzee een rondvaart maken of een kijkje nemen in een van de vele kleinere musea.


Boek nu bij Vakantiepark Ooghduyne

Plattegrond Vakantiepark Ooghduyne

52.8858540, 4.7272319

Faciliteiten Vakantiepark Ooghduyne

Helaas zijn er op dit moment faciliteiten van deze vakantiepark bekend.

Beoordelingen Vakantiepark Ooghduyne

Helaas zijn er nog geen ervaringen over Vakantiepark Ooghduyne bij ons bekend.
Wees de eerste die een ervaring deelt over Vakantiepark Ooghduyne!

Voeg zelf een beoordeling toe

Er zijn geen tweets gevonden.