Campings » Nederland » Overijssel » Ardoer » Camping t Akkertien op de Voorst

Camping t Akkertien op de Voorst

vollenhove, Overijssel

Boek nu bij Camping t Akkertien op de Voorst

Onze gastvrijheid begint bij de receptie. Het is veel meer dan een ontvangsruimte waarin u zich kunt inschrijven. Het is ook een informatiecentrum waar u folders kunt vinden over de activiteiten die plaats vinden in de omgeving, fietsroutes of zwembad in de buurt. 's Ochtends kunt u hier verse broodjes halen. In dezelfde ruimte is ook een kiosk waar u de krant, ansichtkaarten, postzegels, souvenirs, een ijsje,of iets te drinken kunt kopen. Het is tevens de toegang tot het Lanz-Bulldogmuseum.

Het  Kampeerterrein is goed onderhouden en in zijn geheel omringd door landschappelijk beplanting. Voor elke caravan of tent is een elektra-aansluiting met 10 amp. aanwezig en een koudwatertappunt op elk veld. Op de camping zijn speeltuintjes verspreid over de camping, waar de kinderen kunnen schommelen, glijden en klimmen. Recreatieteam in het hoogseizoen aanwezig. Tevens kunt u tijdens u verblijf gebruik maken van draadloos internet hiervoor dient u een code te kopen.

Sanitaire voorzieningen. Het luxe toiletgebouw is verwarmd en voorzien van toiletten, douches, wastafels, gezinsdouche, babybadje en aankleedkussen, afsluitbare wascabines, afwasplaatsen, invalidentoilet en -douche. Een compleet ingerichte wasserette voorzien van wasmachines, droger en centrifuge.

Enige bezienswaardigheden en faciliteiten in de directe omgeving: Havezate en tuinencomplex Marxveld Diverse andere Havezates Oude haven van Vollenhove, Bezoekerscentrum de Wieden, St.Jansklooster, Monnikenmolen St.Jansklooster, Museum Schokland, Histo-Mobil museum in Giethoorn, Orchideeënhoeve Luttelgeest, Visafslag Urk, Nationaalpark Weerribben en Wieden, Walibi World, Subtropisch zwembad in Vollenhove www.zwembadvollenhove.nl Volledig assortiment winkels in Vollenhove Diverse braderieën en dorpsfeesten Bloemencorso Vollenhove en St.Jansklooster

Tarieven van het internet

Per uur Per dag Per week Per maand
€0.00 €5.00 €15.00 €25.00

Boek nu bij Camping t Akkertien op de Voorst

Plattegrond Camping t Akkertien op de Voorst

52.6759438, 5.9396077

Beoordelingen Camping t Akkertien op de Voorst

Helaas zijn er nog geen ervaringen over Camping t Akkertien op de Voorst bij ons bekend.
Wees de eerste die een ervaring deelt over Camping t Akkertien op de Voorst!

Voeg zelf een beoordeling toe

Akkertien

Zaterdag zwartemeer kadoelentocht 30 km #ov18 ook starten bij camping t akkertien op de voorst in vollenhove #tvoost.nl
donderdag 9 februari 2012 om 12:50