Campings » Nederland » Drenthe » Landal » Vakantiepark Hunerwold State

Vakantiepark Hunerwold State

Wateren, Drenthe

Boek nu bij Vakantiepark Hunerwold State

Vakantiepark Hunerworld State van Landal biedt u een eenvoudig, maar verwarmd overdekt zwembad met een apart kinderbad. Buiten is er een speeltuin en zijn er verschillende sportieve activiteiten te doen zoals midgetgolf, Jeu de Boules, diverse balsporten en tafeltennis. Deze faciliteiten bevinden zich op de direct naastgelegen camping d’Olde Lantschap die open is van april t/m oktober.

Tevens kunt u daar elke dag verse broodjes halen en bevindt zich op het park zelf een eetcafé waar u kunt genieten van een hapje en een drankje. Er wordt daarnaast samen met de naastgelegen camping in de schoolvakanties een fun & entertainment programma gegeven op het park Hunerworld State. Daarnaast beschikt de naastgelegen camping over een winkel en een wasserette.

Landal park Hunerworld State ligt in het Drentse Diever, een markante karakteristieke plattelandsgemeente. Hier vindt u een heerlijke natuur die u uitgebreid tot rust laten komen. Als u meer activiteit zoekt zijn er verschillende dierentuinen, attractieparken en zwembaden in de buurt. Denk hierbij aan Hellendoorn, Ponypark Slagharen, Dierenpark Emmen en zwembad de Kolk in Wierden.


Boek nu bij Vakantiepark Hunerwold State

Plattegrond Vakantiepark Hunerwold State

52.9216359, 6.2675041

Faciliteiten Vakantiepark Hunerwold State

Helaas zijn er op dit moment faciliteiten van deze vakantiepark bekend.

Beoordelingen Vakantiepark Hunerwold State

Helaas zijn er nog geen ervaringen over Vakantiepark Hunerwold State bij ons bekend.
Wees de eerste die een ervaring deelt over Vakantiepark Hunerwold State!

Voeg zelf een beoordeling toe

Er zijn geen tweets gevonden.