Campings » Nederland » Zeeland » Landal » Vakantiepark Hof van Haamstede

Vakantiepark Hof van Haamstede

Burgh-Haamstede, Zeeland

Boek nu bij Vakantiepark Hof van Haamstede

In het Duinpark ’t Hof van Haamstede vindt u een sportcentrum met onder andere bowlingbanen, een midgetgolfbaan, drie indoortennisbanen, vier all-weather-tennisbanen, een sportzaal voor balsporten, badmintonbaan, (pool)biljart, en een speeltuin. Daarnaast is er een overdekte kinderkermis in het sportcentrum aanwezig.

Buiten is er een openluchtzwembad met een apart kinderbad en vindt u een speeltuin en enkele tafeltennistafels. Er is daarnaast een sportveld en op 500 meter afstand liggen zowel een 18-holes golfbaan en een manage. Voor de Green van de golfbaan heeft u heen golfvaardigheidsbewijs nodig en kunt u dus direct aan de gang. U kunt tegen betaling bij de infobalie gebruik maken van het draadloos internet.

In de omgeving van het Duinpark ’t Hof van Haamstede vindt u verschillende mooie Zeeuwse plaatsen als Domburg, Middelburg en Vlissingen. Deze plaatsen bieden alles wat u in Zeeland kunt verwachten van honderden monumenten tot aan de boulevard in Vlissingen. Daarnaast kunt u genieten van een heerlijk dagje uit in bijvoorbeeld het Waterland Neeltje Jans of kunt u een rondvaart maken door Middelburg.


Boek nu bij Vakantiepark Hof van Haamstede

Plattegrond Vakantiepark Hof van Haamstede

51.6858840, 3.7249095

Faciliteiten Vakantiepark Hof van Haamstede

Helaas zijn er op dit moment faciliteiten van deze vakantiepark bekend.

Beoordelingen Vakantiepark Hof van Haamstede

Helaas zijn er nog geen ervaringen over Vakantiepark Hof van Haamstede bij ons bekend.
Wees de eerste die een ervaring deelt over Vakantiepark Hof van Haamstede!

Voeg zelf een beoordeling toe

Er zijn geen tweets gevonden.