Campings » Nederland » Noord-Brabant » Landal » Vakantiepark Het Vennenbos

Vakantiepark Het Vennenbos

Hapert, Noord-Brabant

Boek nu bij Vakantiepark Het Vennenbos

Vakantiepark het Vennenbos van Landal biedt u een subtropisch waterparadijs met golfslagbad, verschillende spectaculaire glijbanen, een kruidenbad, een solarium en nog veel meer. Daarnaast zijn er bowlingbanen beschikbaar en heeft het park een groot indoor speelparadijs. Buiten kunt u een potje midgetgolf, tafeltennis of tennis spelen en er zijn onder andere speeltuinen en trampolines.

In het Family Buffet restaurant, de Woods Bistro, of het Gusto Pasta & Pizza restaurant gaat u een avondje heerlijk uit eten. Daarnaast is er natuurlijk een snackbar beschikbaar en kunt u een drankje doen in het Timber’s Café. De boodschappen kunt u online bestellen en er zijn fietsen te huur op het park. U kunt gebruik maken van gratis internet op de Park Plaza!.

In de omgeving van vakantiepark het Vennenbos vindt u het typisch Brabantse land. Prachtige bossen en heide wisselen zich af met akkers en vennen. De gastvrijheid en gezelligheid zoals u deze alleen in Brabant vindt maakt het gehele gebied tot gezellig. Een dagje uit gaat u in bijvoorbeeld het Autotron in Rosmalen, Toverland in Sevenum of Burgers’ Zoo in Arnhem. Ook de Efteling en Slot Loevestein bevinden zich op korte afstand van het park.


Boek nu bij Vakantiepark Het Vennenbos

Plattegrond Vakantiepark Het Vennenbos

51.3440334, 5.2508380

Faciliteiten Vakantiepark Het Vennenbos

Helaas zijn er op dit moment faciliteiten van deze vakantiepark bekend.

Beoordelingen Vakantiepark Het Vennenbos

Helaas zijn er nog geen ervaringen over Vakantiepark Het Vennenbos bij ons bekend.
Wees de eerste die een ervaring deelt over Vakantiepark Het Vennenbos!

Voeg zelf een beoordeling toe

Arke Autovakantie

Vakantiepark Landal Het Vennenbos, Noord-Brabant - Nederland, vertrek 26 sep 5 dgn. 95,- p.p. http://t.co/cPpuwLmW #vakantie
donderdag 15 september 2011 om 17:07
Vakantiepark Landal Het Vennenbos, Noord-Brabant - Nederland, vertrek 26 sep 5 dgn. 95,- p.p. http://t.co/XO5fPQg #vakantie
dinsdag 13 september 2011 om 02:14