Campings » Nederland » Gelderland » Landal » Vakantiepark Heideheuvel

Vakantiepark Heideheuvel

Beekbergen, Gelderland

Boek nu bij Vakantiepark Heideheuvel

Vakantiepark de Heideheuvel van Landal biedt u een eenvoudig zwembad met een stoombad, bubbelbad, zonneband en een sauna. Verder kunt u een avondje gaan bowlen of een potje poolbiljart of arihockey spelen. Internet is ook daar beschikbaar via de speciale internetzuil. Buiten kunt u meedoen aan het GPS moordspel of een partijtje midgetgolf of tennis spelen.

Daarnaast is er een dierenweide, een airtrampoline, een kinderscooterbaan, een Jeu de Boulesbaan en kunt u Curling of Koersbal spelen. Er is dus werkelijk voor ieder wat wils. U kunt uit eten gaan in het café-bistro of bij de snackbar snel wat halen. De parkshop is dagelijks beschikbaar en door middel van de online supermarkt bestelt u uw boodschappen online. U kunt dit doen via het gratis internet dat in uw bungalow beschikbaar is.

In de omgeving van vakantiepark de Heideheuvel kunt u urenlang rondwandelen over de Veluwe zonder een mens tegen te komen. Wel zult u verschillende dieren tegenkomen zoals everzwijnen of edelherten. U kunt er ook voor kiezen een dagje uit te gaan naar bijvoorbeeld Paleis het Loo of het wereldberoemde Krüller Müller museum. Verder bevinden zich ook vele parken als de Apenheul, het Dolfinarium, Burgers’ Zoo en Walibi World zich in de nabije omgeving.


Boek nu bij Vakantiepark Heideheuvel

Plattegrond Vakantiepark Heideheuvel

52.1401615, 6.0014783

Faciliteiten Vakantiepark Heideheuvel

Helaas zijn er op dit moment faciliteiten van deze vakantiepark bekend.

Beoordelingen Vakantiepark Heideheuvel

Helaas zijn er nog geen ervaringen over Vakantiepark Heideheuvel bij ons bekend.
Wees de eerste die een ervaring deelt over Vakantiepark Heideheuvel!

Voeg zelf een beoordeling toe

Er zijn geen tweets gevonden.