Campings » Nederland » Zeeland » Ardoer » Camping Ginsterveld

Camping Ginsterveld

Burg-Haamstede, Zeeland

Boek nu bij Camping Ginsterveld

Camping Ginsterveld is een familiecamping die middenin de natuur van de Kop van Schouwen ligt op slechts 2 kilometer van het strand. Vijftig jaar geleden ontdekten de eerste kampeerders de voormalige boomgaard zonder voorzieningen. Hun fijne vakantie-ervaringen en enthousiasme inspireerden tot ons vijf sterren familiebedrijf dat het nu is met uitstekende voorzieningen.

Zo is er bijvoorbeeld een overdekt zwembad met een stroomversnelling. Daarnaast is er een overdekte water- en zandspeelplaats. Bij het buitenbad bevinden zich bovendien een speelweide voor de kinderen en een ligweide om van de zon te genieten. Het draadloos internet is beschikbaar op de plaats en tijdens het hoogseizoen biedt de camping een uitgebreid animatieprogramma.

In de omgeving van camping Ginsterveld vindt u verschillende mooie Zeeuwse plaatsen als Domburg, Middelburg en Vlissingen. Deze plaatsen bieden alles wat u in Zeeland kunt verwachten van honderden monumenten tot aan de boulevard in Vlissingen. Daarnaast kunt u genieten van een heerlijk dagje uit in bijvoorbeeld het Waterland Neeltje Jans of kunt u een rondvaart maken door Middelburg.


Boek nu bij Camping Ginsterveld

Plattegrond Camping Ginsterveld

51.7154072, 3.7179334

Faciliteiten Camping Ginsterveld

Helaas zijn er op dit moment faciliteiten van deze camping bekend.

Beoordelingen Camping Ginsterveld

Helaas zijn er nog geen ervaringen over Camping Ginsterveld bij ons bekend.
Wees de eerste die een ervaring deelt over Camping Ginsterveld!

Voeg zelf een beoordeling toe

Kevin Hagen

Zojuist aangekomen bij camping ginsterveld in burg haamstede
zaterdag 3 september 2011 om 16:54