Campings » Nederland » Overijssel » Landal » Vakantiepark De Vlegge

Vakantiepark De Vlegge

Sibculo, Overijssel

Boek nu bij Vakantiepark De Vlegge

Het vakantiepark de Vlegge biedt u all-weather tennisbanen waardoor u altijd een potje tennis kunt spelen. Daarnaast is er een tafeltennistafel en een speeltuin. De grote recreatieplas en het strand zorgen ervoor dat u heerlijk kunt genieten van het mooie weer tijdens uw vakantie. In deze plas mag u tevens zonder vergunning uw hengel uitwerpen om een middagje te vissen.

Het park bevat daarnaast een restaurant met terras. Voor de snelle hap en andere afhaalmaaltijden kunt u terecht bij een snackbar net buiten het park, deze is vooral in het hoogseizoen vaak geopend. Via de online supermarkt kunt u eenvoudig uw boodschappen online bestellen en de broodjes- en boodschappenservice maken het overbodig de deur hiervoor uit te gaan. Tegen betaling is het mogelijk van het draadloos internet gebruik te maken bij de receptie.

Landal park de Vlegge ligt in het Overijsselse Vechtdal, tussen Drenthe en Twente. Hier vindt u een heerlijke natuur die u uitgebreid tot rust laten komen. Als u meer activiteit zoekt zijn er verschillende dierentuinen, attractieparken en zwembaden in de buurt. Denk hierbij aan Hellendoorn, Ponypark Slagharen, Dierenpark Emmen en zwembad de Kolk in Wierden.


Boek nu bij Vakantiepark De Vlegge

Plattegrond Vakantiepark De Vlegge

52.4749458, 6.6307555

Faciliteiten Vakantiepark De Vlegge

Helaas zijn er op dit moment faciliteiten van deze vakantiepark bekend.

Beoordelingen Vakantiepark De Vlegge

Helaas zijn er nog geen ervaringen over Vakantiepark De Vlegge bij ons bekend.
Wees de eerste die een ervaring deelt over Vakantiepark De Vlegge!

Voeg zelf een beoordeling toe

Er zijn geen tweets gevonden.