Campings » Nederland » Overijssel » Ardoer » Camping de Lemeler Esch

Camping de Lemeler Esch

Lemele, Overijssel

Boek nu bij Camping de Lemeler Esch

Genieten & Ontdekken bij De Lemeler Esch

Deze natuurcamping in Overijssel geeft nog echt het gevoel van ouderwets kamperen met rust en ruimte in de natuur, maar wel met het comfort van nu. Er zijn 190 ruime toeristische kampeerplaatsen van alle gemakken voorzien. Voor liefhebbers van luxe zijn er ook plaatsen met privé sanitair.

Zowel gezinnen als duo’s kunnen heerlijk genieten & ontdekken op deze kleinschalige en veilige camping direct aan de voet van de Lemelerberg. Kinderen kunnen ravotten in het speelbos met klimtouwen, kabelbaan, waterpomp, spelen met de tractor in de hooiberg, spetteren in het verwarmde buitenzwembad of meedoen met de bijzondere activiteiten van het recreatieteam. Ouders vermaken zich met de ontelbare fiets- en wandelmogelijkheden direct vanaf de camping of rusten lekker uit bij de tent. Geen eigen kampeermiddel? Dan zijn er allerlei mogelijkheden om te huren op de camping. Restaurant, winkel en snack zijn aanwezig.

 

Tarieven van het internet

Per uur Per dag Per week Per maand
€1.00 €5.00 €17.00 €35.00

Boek nu bij Camping de Lemeler Esch

Plattegrond Camping de Lemeler Esch

52.4591473, 6.4219289

Beoordelingen Camping de Lemeler Esch

Helaas zijn er nog geen ervaringen over Camping de Lemeler Esch bij ons bekend.
Wees de eerste die een ervaring deelt over Camping de Lemeler Esch!

Voeg zelf een beoordeling toe

Camping Koeksebelt

RT @VechtdalVVV: 1 dag mee fietsen met de #KCK #Vechtdal #Fietsvierdaagse? Startpunten vandaag: Camping de Lemeler Esch/Camping Bergzicht http://t.co/KVgMJiP
donderdag 8 september 2011 om 07:08

Vechtdal Overijssel

1 dag mee fietsen met de #KCK #Vechtdal #Fietsvierdaagse? Startpunten vandaag: Camping de Lemeler Esch/Camping Bergzicht http://t.co/KVgMJiP
donderdag 8 september 2011 om 07:00

Ilona Lagas

RT @Besthmenerberg: Receptie #Besthmenerberg : morgen de 3e dag van de #KCK #Vechtdal #Fiets 4 Daagse start Camping Bergzicht of Lemeler Esch #Ommen succes!
woensdag 7 september 2011 om 16:46

Besthmenerberg

Receptie #Besthmenerberg : morgen de 3e dag van de #KCK #Vechtdal #Fiets 4 Daagse start Camping Bergzicht of Lemeler Esch #Ommen succes!
woensdag 7 september 2011 om 16:00