Campings » Nederland » Gelderland » Landal » Vakantiepark Coldenhove

Vakantiepark Coldenhove

Eerbeek, Gelderland

Boek nu bij Vakantiepark Coldenhove

Het vakantiepark Coldenhove van Landal biedt een zwembad met diverse waterattracties. Daarnaas heeft het een speelbos met een groot indoor speelparadijs en een terras waardoor zowel uw kind als u zich heerlijk kunnen vermaken. Onder begeleiding is het mogelijk gebruik te maken van de overdekte klimwand en de boogschietbaan. Uiteraard kunt u hier ook een potje bowlen en voor de allerkleinsten is er de Bollo Club.

In de brasserie en in het café kunt u genieten van een hapje en een drankje en eet u het liever in uw eigen bungalow op, dan is er een snackbar om uw eten op te halen. Verder is er een supermarkt op het terrein aanwezig met de mogelijkheid online uw boodschappen te bestellen en de boordjes te laten bezorgen. In uw bungalow kunt u gratis gebruik maken van draadloos internet.

In de omgeving kunt u urenlang rondwandelen over de Veluwe zonder een mens tegen te komen. Wel zult u verschillende dieren tegenkomen zoals everzwijnen of edelherten. U kunt er ook voor kiezen een dagje uit te gaan naar bijvoorbeeld Paleis het Loo of het wereldberoemde Krüller Müller museum. Verder bevinden zich ook vele parken als de Apenheul, het Dolfinarium, Burgers’ Zoo en Walibi World zich in de nabije omgeving.


Boek nu bij Vakantiepark Coldenhove

Plattegrond Vakantiepark Coldenhove

52.0923251, 6.0336218

Faciliteiten Vakantiepark Coldenhove

Helaas zijn er op dit moment faciliteiten van deze vakantiepark bekend.

Beoordelingen Vakantiepark Coldenhove

Helaas zijn er nog geen ervaringen over Vakantiepark Coldenhove bij ons bekend.
Wees de eerste die een ervaring deelt over Vakantiepark Coldenhove!

Voeg zelf een beoordeling toe

Er zijn geen tweets gevonden.