Campings » Nederland » Gelderland » Camping Vreehorst

Camping Vreehorst

Winterswijk, Gelderland

Camping Vreehorst ligt op slechts 3 kilometer van de gezellige winkelplaats Winterswijk. Winterswijk is een levendige plaats met een prachtig buitengebied waar u schitterende fietstochten kunt maken. Rust en vertier kunt u hier moeiteloos afwisselen. Daarnaast ligt Winterswijk aan de grens met Duitsland. Een uitstapje naar het buitenland is dan ook zo gemaakt.

Camping Vreehorst is een moderne camping met luxe voorzieningen. Ruime kampeerplaatsen, leuke speeltoestellen, zwembad met ligstoelen en in het hoogseizoen een recreatieteam. Op de camping staan 2 nieuwe sanitairgebouwen die voorzien zijn van toiletten, douches, familiedouches, kindersanitair, vloerverwarming, afwasplaatsen en een luxe saunaruimte. Vind u dit nog niet luxe genoeg, dan kunt u natuurlijk ook een plaats met prive sanitair boeken.

Op de hele camping is wifi-ontvangst. Niet alleen op alle kampeerplaatsen, maar ook in onze verhuurchalets. Daarnaast kunt u ook in onze kantine/serre en op ons terras wifi ontvangen. Indien u geen eigen laptop, tablet of smartphone heeft, kunt u gebruik maken van ons internet punt. Het gebruik van (draadloos) internet is niet gratis.

Tarieven van het internet

Per uur Per dag Per week Per maand
€2.00 €4.00 €10.00 €25.00

Plattegrond Camping Vreehorst

51.9490337, 6.6911776

Beoordelingen Camping Vreehorst

Helaas zijn er nog geen ervaringen over Camping Vreehorst bij ons bekend.
Wees de eerste die een ervaring deelt over Camping Vreehorst!

Voeg zelf een beoordeling toe

Er zijn geen tweets gevonden.