Campings » Frankrijk » Bretagne » Camping Keraluic

Camping Keraluic

Plomeur, Bretagne

  • Lieu dit Keraluic
  • 29120 Plomeur
  • Bretagne Frankrijk
  • 0033-298821022
  • www.keraluic.fr

Keraluic is een fraaie "Aire Naturelle de Camping", een groene camping op een idyllisch plekje in Bretagne. De camping ligt op 5 km van de zuidkust. Hierdoor genieten we van de invloed van de warme golfstroom en kunnen we zeker spreken van een microklimaat. Veel zonuren en weinig regen. Niet alleen in het hoogseizoen is het hier lekker weer. In de zachte mei en juni maanden is het hier ook al heerlijk vertoeven. De nazomer reikt tot ver in oktober.  Behalve zon en schaduw vindt men hier alles wat het kampeerhart begeert: 23 staanplaatsen (100-150m2) op een terrein van 1 ha. Van juni tot eind september is iedere dag vers brood verkrijgbaar. In de receptie is een kleine kampwinkel en er is een mogelijkheid voor het invriezen van koelelementen. Ook is er een speelveld met een volleybalnet, een ping-pongtafel, een jeu-de-boulesbaan en enkele speeltoestellen. Over bijna het hele KERALUIC terrein is uitstekend gratis WiFi bereik.

De nabij Keraluic gelegen Pointe de la Torche is een waar surfers-paradijs. De golven kunnen er een hoogte bereiken van drie meter, net als een stukje verderop, bij de zone van Tronoën. Finistère is een zeer waterrijk gebied met veel mogelijkheden om te vissen. Zowel zeevissen als zoetwatervissen. In de buurt kunt u vissen op zalm, forel, karper, snoek etc.

Voor wandelen of fietsen is Le Pays Bigouden, het zuidelijkste puntje van Finistère, een prachtige omgeving. Er zijn vele wandelpaden, waarvan 2 langs onze camping gaan, (totaal 31 routes) De wandelingen en fietsroutes leiden u door adembenemende natuur en architectuur die onze streek rijk is. Campinggasten komen hier voor natuurschoon en rust in een authentieke Bretonse omgeving. De camping is een uitstekende uitvalsbasis voor wandel- of fietstochten langs de vele bezienswaardigheden.

Tarieven van het internet

Draadloos internet is op dit park geheel gratis.


Plattegrond Camping Keraluic

47.861366, -4.267720

Beoordelingen Camping Keraluic

Helaas zijn er nog geen ervaringen over Camping Keraluic bij ons bekend.
Wees de eerste die een ervaring deelt over Camping Keraluic!

Voeg zelf een beoordeling toe

Er zijn geen tweets gevonden.