Campings » Nederland » Gelderland » Topparken » Recreatiepark Bospark Ede

Recreatiepark Bospark Ede

Ede, Gelderland

Boek nu bij Recreatiepark Bospark Ede

KPN

Bospark Ede is een familiepark waar kinderen de tijd van hun leven hebben. Veel voorzieningen zijn speciaal op deze doelgroep afgestemd. Natuurlijk zijn er ook voldoende faciliteiten voor volwassenen. ZO is er bijvoorbeeld een verwarmd buitenbad met zonneweide en een volleybalveld. Voor de kinderen is er in de zomermaanden een recreatieteam en zijn er meerdere speeltuintjes op het park.

U kunt draadloos internetten door middel van de Hotspots van KPN. Bospark Ede ligt in de prachtige omgeving tussen Ede en Lunteren; midden in de overweldigende natuur van de Veluwe. In de directe nabijheid treft u landelijk bekende natuurgebieden als de Ginkelse Heide met zijn schaapskudde, het Wekeromse Zand met zijn heuvelrijke zandverstuivingsgebied en niet te vergeten Nationaal Park de Hoge Veluwe met zijn spectaculaire flora en fauna.

In de directe omgeving van bospark Ede bevindt zich dus de Veluwe. Een prachtig gebied met veel leuke dorpjes zoals Vierhouten en het Verscholen Dorp. Verder zitten de Apelheul, Koningin Julianatoren, Avonturenpark Hellendoorn en het Dolfinarium dichtbij voor een geweldig dagje uit in uw vakantie bij bospark Ede.


Boek nu bij Recreatiepark Bospark Ede

Plattegrond Recreatiepark Bospark Ede

52.0671629, 5.6702612

Faciliteiten Recreatiepark Bospark Ede

Helaas zijn er op dit moment faciliteiten van deze recreatiepark bekend.

Beoordelingen Recreatiepark Bospark Ede

Helaas zijn er nog geen ervaringen over Recreatiepark Bospark Ede bij ons bekend.
Wees de eerste die een ervaring deelt over Recreatiepark Bospark Ede!

Voeg zelf een beoordeling toe

Er zijn geen tweets gevonden.