Campings » Luxemburg » Diekirch » Camping Neumuhle

Campings in Diekirch

Dagje weg Diekirch

Camping Neumuhle

Ermsdorf, Diekirch

WiFiShop

Camping Neumuhle Ermsdorf, is een 4 sterren familiecamping in het Mullerthal, Klein Zwitserland, Luxemburg Kamperen op een van de mooiste campings in een prachtig wandelgebied langs het riviertje l'Ernz Blanche.

Vlakbij Diekirch in het plaatsje Ermsdorf. Het Mullerthal biedt prachtige rotspartijen en uitzichten. Kamperen in een omgeving die men niet voor niets Klein Zwitserland noemt. Het is prachtig wandelen op de uitgezette wandelroutes. Wat overheerst is het prachtige groen van de heuvels en de rust die deze omgeving uitstraalt.

Door de centrale ligging zijn dagtrips naar vele toeristische bezienswaardigheden en pretparken mogelijk in Luxemburg, Belgie, Duitsland en Frankrijk. Enkele mogelijke trips zijn, stad Luxemburg, Trier, Echternach, Bastogne, oorlogsmuseum in Diekirch, Maginot linie, diverse winkelcentra, overdekt zwembad in Mersch, kopermuseum in Rumelange, kinderspeelpark Eifelpark, div. kartbanen, survival baan in Vianden, prachtige kastelen route enz.

Er is een avontuurlijke speeltuin die  borg staat voor vele uren plezier. Met o.a. een ridderkasteel, klimwand, tafeltennistafels, jeux de boules baan, schommel, raket, wip, draaimolen, enz.
Een zwembad (10x5meter - diepte 1,25) is voor jong en oud een aangename verfrissing tijdens de zomermaanden.

Ons recreatieteam verzorgd in het hoogseizoen elke dag, behalve zondag, een volledig programma voor de jongeren tot 14 jaar met sport en spel. Met o.a. kinderdisco, te gekke spelletjes, tafeltennis, knutselen, bezoek aan de boer, te veel om op te noemen.
Met volleybal, tafeltennis, biljart, jeu de boules, dart en een uitgebreide avondanimatie vermaken we de volwassenen. Er zijn op de camping geen disco toestanden om de nachtelijke rust te garanderen.


Plattegrond Camping Neumuhle

49,8391, 6,2250

Beoordelingen Camping Neumuhle

Helaas zijn er nog geen ervaringen over Camping Neumuhle bij ons bekend.
Wees de eerste die een ervaring deelt over Camping Neumuhle!

Voeg zelf een beoordeling toe

Er zijn geen tweets gevonden.