Campings » Nederland » Groningen » Hogenboom Vakantieparken » Vakantiepark Schildmeer

Vakantiepark Schildmeer

Steendam, Groningen

Boek nu bij Vakantiepark Schildmeer

KPN

Dit kleinschalig opgezette villapark Schildmeer is gelegen aan de oevers van het Schildmeer, aan de rand van het dorpje Steendam. In het park staan diverse typen geschakelde en vrijstaande villa\'s, die zich kenmerken door hun unieke uiterlijk en indeling. De ligging aan het 350 hectare grote Schildmeer maakt het park niet alleen geschikt voor waterliefhebbers, maar ook voor mensen die op zoek zijn naar rust en ruimte.

Een bezoek per sloep aan de mooie en gezellige plaatsen Appingedam en Delfzijl is zeker een aanrader! De mooie omgeving met onder meer borgen, oude kerken en musea vormt een prachtig gebied om wandel- en fietstochten te maken. Dankzij de ligging in het hart van de provincie Groningen, liggen toeristische attracties binnen handbereik. Zo zijn de plaatsen Appingedam, Veendam en Groningen binnen 30 autominuten te bereiken.

Nabij het villapark Schildmeer is er de mogelijkheid tot het huren van zeil-, motor- en roeiboten. Vanaf het Schildmeer heeft u via een sluis verbinding met het Eemskanaal. Daar vandaan kunt u de Dollard, het Wad en het Marengebied (600 kilometer bevaarbaar water) goed bereiken. Bij vaartochten kunt u de meeste bruggen zelf bedienen m.b.v. een recreatiesleutel.


Boek nu bij Vakantiepark Schildmeer

Plattegrond Vakantiepark Schildmeer

53.2675461, 6.8372691

Faciliteiten Vakantiepark Schildmeer

Helaas zijn er op dit moment faciliteiten van deze vakantiepark bekend.

Beoordelingen Vakantiepark Schildmeer

Helaas zijn er nog geen ervaringen over Vakantiepark Schildmeer bij ons bekend.
Wees de eerste die een ervaring deelt over Vakantiepark Schildmeer!

Voeg zelf een beoordeling toe

autovakanties

Villapark Schildmeer ligt aan de groene oevers van het Schildmeer in het Groningse plaatsje Steendam http://t.co/Fo4CjnMu #lekkerweg
zondag 26 augustus 2012 om 12:40